Rolul lui Arnold Schwarzenegger în Terminator 6 al lui James Cameron a fost dezvăluit

„Mi-a trecut prin cap că trebuie să existe un prototip. Trebuie să fie cineva de la care s-ar fi recoltat inițial ADN-ul, iar apoi din el au crescut ceilalți Terminatori...”, a spus Cameron

Cel mai probabil Terminator: Genisys a îndepărtat interesul publicului faţă de seria de filme cu celebrul personaj, însă James Cameron speră să schimbe situaţia dezvăluind, acum, rolul neașteptat pe care l-a gândit pentru Arnold Schwarzenegger.

Terminator a ajuns la o popularitate slabă comparativ cu primele filme. Cu toate astea, James Cameron, care lucrează în paralel la alte patru filme din seria Avatar, speră să producă un al șaselea film Terminator, la care Tim Miller ar urma să semneze regia. Ar putea el readuce seria de filme pe linia de plutire? Rămâne de văzut.

Acum, că este publică prezența lui Schwarzenegger în film, trebuie să vedem de ce T-800 arată așa cum arată: „Mi-a trecut prin cap că trebuie să existe un prototip. Trebuie să fie cineva de la care s-ar fi recoltat inițial ADN-ul, iar apoi din el au crescut ceilalți Terminatori... posibil o persoană în carne și oase, cel puțin la un moment dat. Acum, întrebarea este, oare acea persoană juca un rol în cadrul rețelei Skynet și dacă da, de ce l-au ales pe acela (jucat de Arnold Schwarzenegger )? Sau a existat un întreg pachet de Terminatori, iar unul care se întâmpla să fie Arnold a fost ales de către centrul de călătorii în timp, dar mai existau și alții? Ne-am întrebat toate aceste lucruri dar nu a exista un răspuns... așa că stați pe poziții!”, a spus Cameron.

Acest aspect a fost pentru prima oară surprins într-o scenă din Terminator 3, deși nu pare la prima vedere premisa ideală pentru un film. James Cameron a lăudat de altfel Terminator: Genisys - un film care mai mult a eșuat în încercarea de a readuce seria în atenția publicului - așa că viziunea lui este discutabilă, mai ales că nu e clară necesitatea unui prequel la acțiunea din Terminator.

Vă bucură ideea de a-l vedea din nou pe Arnie, de data asta în rolul lui T-800? Oare grafica generată de computer îl va face să arate mai tânăr? Va fi un sequel sau altceva? Vom afla în următorii ani.

Filme
Persoane