Scarlett Johansson, femeia perfectă în Bride

Regia este semnată de un câștigător de Oscar

Scarlett Johansson va juca în drama SF Bride, pe care o va și produce. Sebastián Lelio, care a câștigat Oscarul pentru film internațional (categorie anterior numită „film străin”) cu producția A Fantastic Woman semnează regia acestei producții realizate pentru platforma de streaming a Apple, cu sprijinul casei de producție A24.

În centrul filmului este o femeie creată pentru a fi soția perfectă - ea este produsul obsesiei unui antreprenor genial. Subiectul seamănă până la un punct cu The Stepford Wives/Neveste perfecte, comedia cu Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Christopher Walken, si Glenn Close, despre un orășel aparent perfect, Stepfod, în care soții au inlocuit toate soțiile cu roboți care servesc orice nevoie a acestora.

În Bride, femeia (Johansson) își respinge creatorul; ea ajunge pe cont propriu, având de înfruntat o lume care vede în ea un monstru. În fuga ei de destinul pentru care fusese creată, femeia își va găsi adevărata identitate, dar și o putere interioară care o va ajuta să devină propria ei creație. Recunoaștem parțial povestea din romanul Frankenstein al lui Mary Shelley, personajul miresei fiind creat de către omul de știință Victor Frankenstein la rugămintea monstrului pe care îl crease.

Lauren Schuker Blum (Orange Is the New Black), Rebecca Angelo (Wolfman) și Lelio vor scrie scenariul, pornind de la acest sinopsis. Anul acesta Scarlett Johansson a fost nominalizată la Oscar pentru rolurile din drama Marriage Story, respectiv fantasy-ul Jojo Rabbit.

Persoane