Sean Connery, cel mai bun James Bond din toate timpurile: L-a întrecut pe Daniel Craig

Connery a fost desemnat cel mai bun James Bond din istorie într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Peste 14.000 de persoane au votat pentru a decide ce actor l-a interpretat cel mai bine pe celebrul agent secret britanic. Sondajul făcut de Radio Times a fost realizat pe baza votului în mai multe runde.

În prima etapă, Sean Connery s-a impus în fața lui Daniel Craig, deseori considerat cel mai bun actor în rolul lui Bond. Connery a obținut 56% din voturi, în timp ce Craig a fost votat de 43%.

În altă rundă, Pierce Brosnan s-a impus detașat în fața lui George Lazenby, actorul galez primind 76% din voturi.

Cea de-a treia rundă s-a încheiat cu un rezultat surprinzător, favoritul Roger Moore fiind depășit de Timothy Dalton. Moore a primit 41% din voturi, iar Dalton - 49%.

În runda finală, Dalton a ieșit pe locul trei, fiind depășit de Connery și Brosnan. Connery a primit 44% din voturi, iar Pierce Brosnan s-a clasat pe locul secund.

Sean Connery este cel mai prolific actor din seria Bond, jucând în șapte filme: Dr. No (1962), From Russia with Love (1963), Goldfinger (1964), Thunderball (1965), You Only Live Twice (1967), Diamonds Are Forever (1971) și Never Say Never Again (1983).

Actualul deținător al rolului lui James Bond, Daniel Craig, va juca în al cincilea său film din franciză, No Time to Die. Filmările ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, dar au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19 și vor începe pe 20 noiembrie.


Foto: Hepta

Filme
Persoane