Serialul Dexter a cooptat-o pe sportiva paralimpică Katy Sullivan pentru noul sezon

Hall își reia rolul de ucigaș în serie cu principii morale, fiind în fruntea unei continuări în care Clancy Brown este principalul erou negativ, Julia Jones este în fruntea poliției locale

Producția Showtime Dexter o adaugă pe sportiva paralimpică în distribuția serialului, din care face parte în continuare Michael Hall, scrie Hollywoodreporter. Continuarea serialului, de 10 episoade, este plasată la 10 ani după ce Dexter Morgan (Michael C. Hall) a fost dat dispărut în mijlocul unui uragan. Acum personajul trăiește sub un nume fals la New York, departe de Miami, locul de baștină.

Katy Sullivan va avea rolul lui Esther, dispecerița de la secția de poliție Iron Lake. Ca sportivă, Sullivan a fost una dintre primele persoane cu amputație bilaterală a picioarelor de mai sus de genunchi care a concurat la Paralimpice stabilind un record la proba de 100 metri la jocurile Paralimpice de la Londra din 2012. Apoi, a stabilit un nou record în Statele Unite terminând a șasea din lume. Pentru a patra oară campioană pentru Statele Unite, Sullivan a fost comentator pentru NBC la jocurile Paralimpice din Brazilia în 2016.

Pe ecran, Sullivan are în palmares producțiile Station 19, NCIS: New Orleans, My Name is Earl, Legit și Last Man Standing. Pe scenă, a jucat rolul lui Ani în piesa de Pulitzer Cost of Living din 2018. Este reprezentata de către Stewart Talent, Shelter Entertainment și Del Shaw.

Sullivan se alătura unei distribuții din care mai fac parte Jamie Chung, Oscar Wahlberg și Michael Cyril Creighton, pentru noul sezon Dexter. Hall își reia rolul de ucigaș în serie cu principii morale, fiind în fruntea unei continuări în care Clancy Brown este principalul erou negativ, Julia Jones este în fruntea poliției locale, Alano Miller este sergentul/antrenorul de wrestling, Johnny Sequoyah fiica șefului politiei și Jack Alcott în rolul lui Randall, cu care Dexter are o întâlnire memorabilă.

Pe lângă Hall și producătorul inițial al serialului, Clyde Phillips, printre producătorii executivi se număra și John Goldwyn, Sara Colleton, Bill Carraro, Scott Reynolds și Marcos Siega, dintre care ultimul va regiza șase dintre cele zece episoade.

Noua serie din continuarea lui Dexter va fi coordonată din nou de către Phillips și este considerată ca având un final închis, deși vine în continuarea serialului initial, Dexter, pe care Phillips l-a părăsit la jumătate, atunci când personajul lui Hall, Dexter, pleca într-un exil autoimpus în Oregon ca tăietor de lemne, trăind solitar.

Într-un interviu cu The Hollywood Reporter s TV s Top 5 podcast, Phillips relata: „În esență, a trebuit să pornim de la zero....Zece ani, sau oricât de mulți, au trecut de la ultimul serial, și acesta va reflecta trecerea acestui timp. Așa că finalul serialului nu va semăna deloc cu finalul original. Este o ocazie grozavă să scriem un alt final...”

Philips nota despre continuare că oferă ocazia să îndrepte lucrurile cu spectatorii după finalul contestat de critici. „Nu rescriem nimic”, spunea producătorul. „Nu avem de gând sa trădăm publicul și sa spunem „Ups, nu a fost decât un vis. Ceea ce s-a întâmplat, rămâne scris...”

Despre rolul său, Hall a relatat de curând pentru The Daily Beast că i s-a părut interesantă propunerea lui Philips pentru continuare: „Să revenim la realitate: publicului i s-a părut nesatisfăcător modul în care s-a încheiat serialul, și întotdeauna am sperat că va apărea o poveste care să merite spusă. Mă consider în grupul celor care s-au mirat: Ce oare s-a mai întâmplat cu tipul ăla? Așa că mă bucur că mă implic din nou. Nu am trăit experiența să joc un personaj ca el de mulți ani”, relata actorul.

Filme
Persoane