Serialul Stăpânul inelelor reîncepe producţia în Noua Zeelandă

Sute de membri ai echipei primesc permisiunea să intre în ţară şi să treacă la treabă

Credem că Stăpânul inelelor şi Hobbitul şi-au epuizat complet posibilităţile în cele două trilogii ale lui Peter Jackson, dar asta nu înseamnă că universul creat de Tolkien nu va fi interesant într-o nouă ecranizare. Pentru fanii hobbiţilor, avem vestea bună că serialul Stăpânul inelelor, un prequel realizat de Amazon Prime Video, a primit permisiunea pentru reînceperea producţiei în Noua Zeelandă.

Citeşte despre cum va arăta viitorul filmelor horror, cu reacţiile publicului interpretate de biosenzori.

Conform Variety, Ministerul Afacerilor, al Inovaţiei şi al Forţei de Muncă (România nu are vreo şase ministere ca să acopere toate chestiile astea?), a anunţat că echipele de producţie pentru mai multe filme şi seriale internaţionale au primit permisiunea să se întoarcă în Noua Zeelandă şi să treacă la treabă, după ce luni de zile au existat restricţii categorice. Anunţul menţionează că reînceperea producţiei va crea 3000 de locuri de muncă şi va genera cheltuieli în valoare de 400 de milioane de dolari pentru economia ţării.

Sute de actori, tehnicieni şi personal auxiliar vor ajunge pe insulă în următoarele şase luni. Serialul Stâpânul inelelor era deja în producţie în Aukland atunci când a început pandemia, câţiva membri ai echipei de filmare trebuind să intre in carantină pe teritoriul Noii Zeelande. Nu ştim în acest moment când s-ar putea lansa serialul.

Foto: cadru din The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, cu frăţia titulară.

Filme
Persoane