Netflix
×
Utilizator
×

Serialul TV Chucky primește un trailer... criminal

Originile păpușii demonice conduc spre un copil obișnuit, unul care printr-un concurs de împrejurări a devenit un monstru notoriu

Syfy a dat publicității trailerul pentru serialul Chucky. În Chucky, Brad Dourif se întoarce în rolul criminalei păpuși Chucky, pe măsură ce acesta terorizează o nouă familie, într-o nouă serie de crime.

Chucky va continua seria de filme Child's Play de la autorul Don Mancini. Alături de Dourif mai apar Jennifer Tilly și Fiona Dourif, care își reiau rolurile Tiffany și Nica Pierce. Nou-veniți în serie sunt Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson și Alyvia Alyn Lind în rolurile noilor eroi principali.

După ce un Chucky apare la o vânzare cu ridicata într-o suburbie americană idilică, orășelul este aruncat în haos după ce o serie de crime oribile începe să dea în vileag ipocrizia și secretele orășelului. Între timp, sosirea dușmanilor - și aliaților - din trecutul lui Chucky amenință să dea în vileag adevărul din spatele crimelor, pe măsură ce originile păpușii demonice conduc spre un copil obișnuit, unul care printr-un concurs de împrejurări a devenit un monstru notoriu.

Filme
Persoane