Teaser cu vrăjitori și vrăjitoare pentru noul serial Netflix Sabrina: Între lumină și întuneric

Chilling Adventures of Sabrina este un serial original Netflix semnat de creatorii Riverdale, care se va lansa pe 26 octombrie

Un teaser pentru serialul fantasy cu adolescenți Chilling Adventures of Sabrina a fost dat vineri publicității de către gigantul streamingului Netflix, relevând o poveste cu mare potențial pentru iubitorii genului, o nouă mitologie pe cale să ni se descopere plus un întreg univers ascuns în suburbia unde se desfășoară acțiunea.

Sinopsisul oficial relevă o poveste asemănătoare cu cea din lungmetrajul Beautiful Creatures/Cronicile Casterilor: A 16-a lună (2013), film cu care se lansa Alden Ehrenreich, actualul Han Solo.

Chilling Adventures of Sabrina/Sabrina: Între lumină și întuneric este povestea Sabrinei Spellman (Kiernan Shipka), o adolescentă pe jumătate vrăjitoare, pe jumătate muritoare. Toată viața a așteptat cu sufletul la gură să împlinească 16 ani, dar evenimente neașteptate o forțează să aleagă între lumină și întuneric. Cronicile Casterilor: A 16-a lună, ecranizare a primului roman din seria "The Caster Chronicles" (2009), de Kami Garcia şi Margaret Stolh, o avea în prim plan pe Lena, membră a clanului de vrăjitori, cu puteri supranaturale. Ea tânjea să se elibereze de blestemul familiei care se va abate asupra ei la împlinirea vârstei de 16 ani, când va înfrunta Revendicarea și va fi aleasă fie de Forțele Întunericului, fie de Forțele Luminii.

Din distribuția serialului Netflix fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood.

Persoane
Filme