Netflix
×
Utilizator
×

Teaser Furios și iute 9, cu o întâlnire explozivă între Vin Diesel și John Cena

Românii vor vedea filmul simultan cu publicul american, din 25 iunie

„Oricât de furios și de iute ar fi, nimeni nu poate scăpa de propriul său trecut”, este tagline-ul celui de-a nouălea film din seria Furios și iute, film cu premiera în România pe 25 iunie. Trecutul la care face tagline-ul referire se referă mai exact la o persoană din trecutul lui Dom Toretto - anume Jakob (John Cena), fratele lui. Cel mai nou teaser al F9: The Fast Saga  surprinde o încăierare între cei doi frați. Thrillerul cu mașini s-a lansat internațional pe 19 mai, având încasări de 270.610.000 de dolari. În SUA se va lansa tot pe 25 iunie, ca în țara noastră.

Furios și iute 9/F9: The Fast Saga  este al nouălea capitol din saga Furios și iute, care a trecut deja prin două decenii și a cumulat la box-office internațional peste 5 miliarde dolari.

Dom Toretto (Vin Diesel) trăiește o viață tihnită și discretă lângă soția Letty și fiul său, micul Brian, însă știu că pericolul pândește la orizont. De data asta, e vorba de o amenințare care îl face pe Dom să se lupte cu păcatele trecutului pentru a-i salva pe cei mai dragi. Echipa lui se strânge din nou laolaltă pentru a lupta împotriva unui complot de calibru global, în fruntea căruia stă cel mai priceput asasin și șofer de elită: omul care se întâmplă să fie fratele de mult uitat al lui Dom, Jakob (John Cena, The Suicide Squad).

Acțiunea se desfășoară pe întregul glob – de la Londra la Tokyo, din America Centrală la Azerbaijan, și până pe străzile forfotitoare din Tbilisi. Pe drum, vechi prieteni revin la viață, vechi dușmani reapar, istoria se rescrie și adevăratul sens al cuvântului familie e pus la încercare.

În Furios și iute 9 Justin Lin revine la cârma regizorală după ce a mai regizat capitolele trei, patru, cinci și șase din serie, care au transformat franciza într-un blockbuster internațional. Acțiunea se întinde de la un capăt al globului la celălalt, de la Londra până la Tokyo, din America Centrală până în Edinburgh, și dintr-un buncăr secret din Azerbaidjan în străzile aglomerate din Tbilisi. De-a lungul acestor granițe vechi prietenii se vor reînnoda, vechi dușmani se vor reîntoarce, istoria va fi rescrisă și adevăratul înțeles al cuvântului „familie” va fi testat mai mult ca niciodată.

Ne vom întâlni din nou cu personajele noastre preferate, interpretate de Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster și Sung Kang, precum și de Helen Mirren, laureată cu Oscar, Kurt Russell și Charlize Theron, laureată cu Oscar.

Lor li se alătură nou-veniții în franciză John Cena, în rolul lui Jakob, fratele lui Dom, Don Omar, Lucas Black, Shad „Bow Wow” Moss Și Jason Tobin, Cardi B, supervedeta câștigătoare de premii Grammy, care este Leysa, o femeie cu legături în trecutul lui Dom, Anna Sawai (Ninja Assassin, series Giri/Haji) în rolul lui Elle, o luptătoare neînfricată care apără un secret foarte important, Thue Ersted Rasmussen în rolul lui Otto, un individ periculos care e mâna dreaptă a lui Jakob Toretto. Ozuna, senzația regaaeton-ului, va avea și el o apariție specială în film.

Filme
Persoane