The Terror: Infamia va debuta la AMC joi, 15 august

Având acțiunea plasată în cel de-Al Doilea Război Mondial, The Terror: Infamia prezintă încercarea unui tânăr de a înțelege și de a combate o entitate malefică

Serialul antologic The Terror va reveni cu sezonul al doilea, The Terror: Infamia, joi, 15 august, de la ora 22:00, se vede într-un comunicat remis Cinemagia de către AMC.

Având acțiunea plasată în cel de-Al Doilea Război Mondial, The Terror: Infamia prezintă o serie de decese stranii care bântuie comunitatea japonezo-americană și încercarea unui tânăr de a înțelege și de a combate entitatea malefică responsabilă pentru acestea.

Din distribuție fac parte Derek Mio, în rolul lui Chester Nakayama, Kiki Sukezane (Lost in Space) în rolul lui Yuko, o femeie misterioasă din trecutul lui Chester, Cristina Rodlo (Miss Bala), în rolul lui Luz, iubita secretă a lui Chester, Shingo Usami (Unbroken) în rolul lui Henry Nakayama, tatăl lui Chester; Naoko Mori (Everest) în rolul Asako Nakayama, mama lui Chester; Miki Ishikawa (9-1-1) în rolul lui Amy, o prietenă a familiei Nakayama și renumitul actor, producător, scriitor și activist George Takei (Star Trek) în rolul lui Yamato-san, înțeleptul comunității și fost căpitan al unei nave de pescuit.

The Terror: Infamia este o producție AMC Studios, alături de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360. Producătorii executive și co-creatorii serialului sunt Alexander Woo și Max Borenstein, avându-l pe Woo și în funcția de showrunner. Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady și Jordan Sheehan sunt, de asemenea, producători executivi.

www.facebook.com/amctvro

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).

Despre AMC Studios

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc. Primul serial marca AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care a împlinit recent 100 de episoadeși este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane încoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” și viitoarele producții „The Terror”, „Lodge 49” și „Dietland”), dar și producții de nonficțiune („Ride with Norman Reedus”, „Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction”). Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody) și „Hap and Leonard” și „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” (nonficțiune, pentru SundanceTV).

Galerie poze
Filme
Persoane