Trailer Annette: Adam Driver și Marion Cotillard sunt iubiți cu probleme în noul musical semnat Leos Carax

Plasat în Los Angeles-ul de azi, Annette este povestea lui Henry (Driver), un comediant de stand-up cu un umor excepțional care se îndrăgostește de Ann (Cotillard), o cântăreață de operă de renume mondial

Precum Terrence Malik înaintea lui, regizorul francez Leos Carax este îndelung așteptat – într-adevăr, au trecut nouă ani de la Holy Motors. Însă regizorul revine în forța cu Annette, în care joacă Adam Driver și Marion Cotillard, iar filmul are un trailer.

Programat inițial pentru o premieră la Festivalul de Film de la Cannes, filmul a fost decalat datorită pandemiei, care a anulat evenimentele organizate înafara mediului virtual. Însă filmul lui Carax nu se dă bătut: va avea premiera pe 6 iulie 2021.

Plasat în Los Angeles-ul de azi, Annette este povestea lui Henry (Driver), un comediant de stand-up cu un umor excepțional care se îndrăgostește de Ann (Cotillard), o cântăreață de operă de renume mondial. Sub lumina reflectoarelor, cei doi sunt un cuplu pasional și desăvârșit. Odată cu nașterea lui Annette, primul lor copil, o fetiță misterioasă cu un destin excepțional, viețile li se vor da peste cap...

Carax a lucrat cu o trupă de pop/rock inovativă, Sparks, pentru a alcătui muzica și scenele cântate, filmul fiind un musical propriu-zis, semnat și de membrii trupei Sparks, Ron și Russell Mael.

Filmul, în care joacă și Simon Helberg, va ajunge întâi în sălile de cinema și apoi pe Amazon Prime Video în vara acestui an.

Filme
Persoane