Un scriitor faimos își găsește muza în persoana unei femei-detectiv în Castle, la DIVA din 23 aprilie

Câte două episoade, de luni până vineri

Castle aduce la DIVA în această primăvară o combinație unică de dragoste și aventură, începând de luni, 23 aprilie, la ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.

Un scriitor de romane extrem de cunoscut, Richard Castle (Nathan Fillion, „Neveste disperate”), plictisit de succes, află că un ucigaș înscenează crime inspirate din romanele sale. Castle este interogat de către Detectivul Kate Beckett (Stana Katic) ce activează în cadrul NYPD, un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă inițial se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute la capturarea periculosului criminal.

Castle îiare în distribuție pe Nathan Fillion, în rolullui Richard Castle, StanaKatic în rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones în rolul lui Lanie Parish –medic legist, Jon Huertas în rolul Detectivului Javier Esposito, Seamus Deverca. Detectivul Kevin Ryan, Molly Quinn ca Alexis Castle și Susan Sullivan ca Martha Rodgers.

Producătoriiexecutivisunt Terence Paul Winter, Alexi Hawley, Rob Bowman, Rob HanningșiArmyan Bernstein. “Castle” este o producție marca ABC Studios.

Nu ratați premiera la DIVA a serialului Castle începând de luni, 23 aprilie, ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.  

Persoane
Filme