Următorul film al lui Christopher Nolan a fost descris ca „un blockbuster de acţiune inovator şi de proporţii”

În distribuţie au fost numiţi John David Washington (BlacKkKlansman) şi Robert Pattinson

Christopher Nolan pare că nu are de gând să întrerupă şirul blockbusterelor. La doi ani după Dunkirk, peliculă ce i-a adus a treia nominalizare la Oscar din carieră (prima pentru regie), cineastul a început lucrul la un film descris de un apropiat al producţiei, citat de Variety.com, drept un viitor „blockbuster de acţiune inovator şi de proporţii”.

Detalii referitoare la povestea filmului, programat pentru lansare pe 17 iulie 2020, nu au fost încă dezvăluite. Distribuţia a fost completată recent cu un actor de culoare aflat pe val la Hollywood – John David Washington (BlacKkKlansman). Presa de profil a notat că în discuţii pentru un rol central se află acum şi Robert Pattinson (The Twilight Saga). Pentru alte două roluri proeminente din film se caută o actriţă şi un actor ceva mai în vârstă.

Faptul că noua producţie a lui Nolan este prezentată deja ca un „film-eveniment” se datorează celor de la Warner Bros, care au tratat astfel fiecare titlu al cineastului lansat după The Dark Knight. Strategia s-a dovedit a fi una de succes – Inception a avut încasări globale de 828 milioane de dolari, iar Interstellar şi Dunkrik au obţinut, fiecare, câte jumătate de miliard de dolari la box office.

Filme
Persoane