Următorul film Star Wars vine de la creatorii lui Game of Thrones, David Benioff şi D.B. Weiss

Ei vor călători „într-un univers foarte, foarte îndepărtat” înaintea lui Rian Johnson

Franciza Star Wars va continua pe marile ecrane după încheierea Star Wars: The Rise of Skywalker cu creația scenariștilor David Benioff şi D.B. Weiss, a declarat Bob Iger, preşedintele Disney, citat de Variety.com. Lansarea acestuia a fost programată pentru 16 decembrie 2020.

Disney a anunţat încă din noiembrie 2018 o trilogie Star Wars la care Rian Johnson a început deja lucrul, însă anunţul făcut de Iger pune în faţă, în calendarul lansărilor, pelicula de care se vor ocupa creatorii lui Game of Thrones (ca scenarişti şi producători; regia nu a fost încă stabilită).

„Deja lucrăm de zor; ne-am zis că trei ani sunt suficienţi nu doar pentru a face o pauză şi a ne restarta, dar şi pentru a ne pregăti pentru următorul film din serie. Am încheiat o colaborare cu David Benioff şi D.B. Weiss, care sunt faimoşi pentru Game of Thrones, iar următorul film pe care îl vom lansa va fi al lor – mai mult de atât nu vom spune despre acest lucru”, a punctat Iger.

Alte două filme Star Wars sunt în plan a fi lansate în 2024 şi 2026, pentru a alterna cu sequel-urile Avatar, ce vor debuta pe 17 decembrie 2021 şi vor continua până în 2027.

Star Wars: The Rise of Skywalker va ajunge în cinematografele noastre pe 20 decembrie.

Filme
Persoane