Weekend de filme și concerte la Cinema Muzeul Țăranului

Ada Milea, Shanon Ceili Band & Ștefan Orheanu plus Karaoke Party la Audience Award Film Festival

Vineri, 21 aprilie, începe ediția a 2-a a Audience Award Film Festival, festivalul filmelor premiate de public la marile evenimente cinematografice ale lumii.  „Café Society”, de Woody Allen, „Insyriated” și „Complet străini” vor fi aduse în premieră în România, plus trei proiecții inedite sing-along și concerte de neratat, la Cinema Muzeul Țăranului și la Clubul Țăranului. Vineri seară, de la ora 22.00, Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu inaugurează serile de muzică din festival cu un concert special cu personaje, o joacă a textelor cu melodii și instrumente posibile.

Sâmbătă, 22 aprilie, după proiecția musicalului modern „Once”, seara irlandeză continuă cu spectacolul de muzică și dansuri tradiționale al celor de la Shanon Ceili Band: Peter Moynahan, chitară și voce, Natalia Pancec Colotelo, vioară, Alia Talos, voce și percuții. Invitații lor sunt grupul de dans irlandez (tradiţional şi step) Irish Way, înfiinţat de Dan Popovici, iniţiatorul unor workshopuri susţinute în Bucureşti de Anne-Marie Cunningham, fosta dansatoare în show-ul „Riverdance”, și Ștefan Orheanu supranumit „maestrul român al dansului irlandez", semifinalist al show-ului Românii au talent 2017.

Anul acesta, Audience Award Film Festival propune și o serie de proiecții sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente. Piesele „City of Stars” din „La La Land” și „Falling Slowly” din „Once” sau cele mai îndrăgite melodii ale trupei ABBA de pe coloana sonoră a filmului „Mamma Mia!” vor putea fi cântate de public în timpul proiecțiilor de la Cinema Muzeul Țăranului. Duminică seara, de la ora 22:00, festivalul se închide cu un Karaoke Party cu melodii memorabile din filme.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.filmedefestival.ro

Toate filmele vor fi proiectate cu subtitrare în limba română iar filmele „La La Land”, „Tanna”, „A Man Called Ove”, „Once”, „Insyriated” și „Mamma Mia!” vor avea și subtitrare în limba engleză.

Biletele la filme pot fi achiziționate la Cinema Muzeul Țăranului, pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook. Prețul unui bilet este de 10 RON.

Biletele la concerte:

21 aprilie, ora 22:00  – Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu. Preț bilet: 40 RON.

22 aprilie, ora 21:30  – Shannon Ceili Band. Invitații Ștefan Orheanu și trupa Irish Way. Preț bilet: 20 RON.

23 aprilie: Karaoke Party. Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films și Asociația Cinemascop și este realizat cu sprijinul Catena, IQOS și al Institutului Cultural Român. Parteneri: Cinema Muzeul Țăranului, Muzeul Țăranului Român, Clubul Țăranului, Swedish Film Institute, Freeman Entertainment, RoImage, Independența Film, Asociația Irish Way, Shannon Ceili Band. Parteneri media: Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziare.com, Zile și Nopți, Cinemagia, LiterNet, Ziarul Metropolis, All About Romanian Cinema, Umblat.ro.

Mai multe informații pe www.filmedefestival.ro/audience-award-ff/

(foto de Anya Dimitrov)