Aceștia sunt tinerele și tinerii mutanți din X-Men: Apocalypse!

Debutanta actriță Lana Condor o va juca pe Jubilee în X-Men: Apocalypse, a anunțat însuși Bryan Singer, cu o zi în urmă

X-Men: Apocalypse va încheia trilogia X-Men, ce a început în 2011 cu X-Men: Cei dintâi și anul trecut a continuat cu X-Men: Viitorul e trecut. James McAvoy (tânărul profesor X), Michael Fassbender (tânărul Magneto) şi Jennifer Lawrence (tânara Mystique) - cei trei actori principali din seria First Class – e de aşteptat ca toţi să părasească franciza X-Men după Apocalypse. Apocalypse va introduce nu doar versiuni tinere ale mutanților prezenţi în ultimele filme X-Men, dar şi pe unii noi. Un astfel de mutant va fi Jubilation Lee alias Jubilee: un personaj care a apărut într-un cameo în filmele anterioare X-Men, scrie ScreenRant.

Jubilee, care are abilitatea supraomenească să creeze cu mâinile plasmoizi de energie pirotehnică, a apărut pentru prima dată în benzile desenate Uncanny X-Men în 1989. A fost cel mai tânăr membru al X-Men în benzile desenate de la începutul anilor 1990, iar în același timp a fost unul dintre personajele principale ale serialului TV de animaţie X-Men din anii 1990. Personajul, după cum am menționat, a fost adus la viață pe ecrane (de Katrina Florence și Kea Wong), dar în Apocaypse va fi rândul debutantei Lana Condor să-i joace rolul - și probabil că va apărea mai mult de un minut sau două pe ecran. Bryan Singer, care regizează Apocalypse (al patrulea X-Men al său până în prezent), a confirmat noutatea despre Jubilee pe Instagram.

Iata o trecere în revistă a tinerilor actori (în afară de Condor) care intrerpretează mutanți pentru prima dată în Apocalypse:  Sophie Turner (Urzeala tronurilor), va fi Jean Grey, Tye Sheridan (Mud), care îl interpretează pe tânărul Scott Summers alias Cyclops. Alexandra Shipp (Straight Outta Compton) ca tânăra Ororo Munroe alias Storm, Kodi Smit-McPhee (Planeta maimuţelor: Revoluţie) ca tânărul Kurt Wagner alias Nightcrawler, Ben Hardy (Viaţa în Eastend), al cărui personaj rămâne să fie anunțat – deşi se presupune că va juca un mutant. Aceşti membri ai distribuţiei din Apocalypse nu vor fi singurele completări în universul filmului X-Men ce se va lansa anul viitor.

Rolul lui Colossus este redistribuit pentru viitorul film Deadpool (ce se va lansa cu câteva luni înainte de Apocalypse), în timp ce Channing Tatum angajat să-l joace pe Gambit în viitorul filmul dedicat personajului (ce se va lansa la câteva luni după Apocalypse). Într-adevăr, până la sfârşitul lui 2016, în universul cinematografic X-Men vor fi introduși mai mulţi mutanți noi care ar putea practic să ducă torţa mai departe, în orice filme X-Men cărora 20th Century Fox decide să le dea undă verde în viitor. (scenariul X-Force aşteaptă...)

Nici seniorii din X-Men nu şi-au terminat treaba. Se spune că Ian McKellen ca bătrânul Magneto va apărea în povestea Apocalypse (rămânde de văzut cum). Între timp, Patrick Stewart în rolul Profesorului X ar putea pleca într-o aventură între prieteni cu Logan (Hugh Jackman) în filmul Wolverine programat pentru 2017. Iar Jackman a fost foarte clar: va fi extrem de fericit să-l joace pe Wolverine pentru tot restul vieţii.

Persoane