CineMagia - Termeni si conditii de utilizare

Mai jos sunt prezentaţi termenii si condiţiile de utilizare a site-ului Cinemagia. Pentru termenii şi condiţiile de utilizare a serviciului de cumparare bilete, click aici.

Termeni generali

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.cinemagia.ro (denumite în continuare “Termeni şi Condiţii”) stabileşte care sunt condiţiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.cinemagia.ro (denumit în continuare “Site” şi/sau “CineMagia”) ori poate utiliza în orice mod serviciul CineMagia oferit prin intermediul Site-ului (denumit în continuare “Serviciului CineMagia”), şi are valoarea unei convenţii încheiate între iMedia Plus Group S.A. (denumită în continuare “iMedia”), în calitatea sa de proprietar şi administrator al Site-ului şi de furnizor al Serviciului CineMagia, şi orice persoană care vizitează ori accesează Site-ul sau care doreşte să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciul CineMagia (denumită în continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni şi Condiţii ori a oricărei prevederi din acestea atrage obligaţia persoanei respective de a înceta de îndată accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta şi/sau utilizarea Serviciului CineMagia, precum şi a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime şi necondiţionată a Termenilor şi Condiţiilor şi a oricărei prevederi din acestea.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca iMedia sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de catre dvs.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, iMedia va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre iMedia. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre iMedia si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai iMedia si altor companii din acelasi grup cu iMedia.

Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre iMedia si partenerii sai contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre iMedia.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2 sau ne puteti contacta la dpo[at]cinemagia.ro și va vom răspunde într-un termen rezonabil. Va rugăm să rețineți că unele sau toate aceste date pot fi necesare pentru ca serviciile Cinemagia să funcționeze corect și s-ar putea să fim obligați să păstrăm anumite informații prin lege.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

iMedia este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 9762.

Pentru mai multe detalii privind colectarea si protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin iMedia si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al iMedia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: CineMagia - www.cinemagia.ro) sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea CineMagia”. iMedia isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, bloc turn, et. 5 sect. 2, Bucuresti, cod 021901 cu specificatia “In atentia redactiei CineMagia, sau prin e-mail la adresa contact@cinemagia.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea iMedia, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Servicii oferite contra cost: Cumpararea de bilete la cinematografe

Utilizatorii Cinemagia pot beneficia contra cost de servicii privind cumpărarea de bilete la cinematografele partenere. Pentru termenii si conditiile acestui serviciu, click aici.

Limitarea raspunderii

iMedia nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. iMedia va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, iMedia nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe iMedia pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, iMedia si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al iMedia, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe iMedia si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului CineMagia sau orice alt aspect relationat Serviciului CineMagia.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

iMedia are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciul CineMagia ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului CineMagia.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale iMedia, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.