Chris Pine se iubeşte cu Wonder Woman

Actorul va apărea în rolul lui Steve Trevor, iubitul supereroinei

Chris Pine a fost ales de studiourile Warner să-l interpreteze în blockbusterul Wonder Woman pe Steve Trevor, cel care va deveni iubitul Femeii Fantastice. Erou de război, Trevor se prăbuşeşte cu avionul pe Insula Paradisului, sălaşul milenar al amazoanelor. Diana, prinţesa clanului războinic, îl îngrijeşte şi, îndrăgostită de el, îl urmează în Statele Unite, unde va deveni Wonder Woman.

Prima întâlnire cu Steve Trevor va avea loc în Wonder Woman, film a cărui premieră în România este programată pe 23 iunie 2017. Chris Pine a semnat şi pentru apariţii în sequeluri, intenţiile Warner fiind clare: Wonder Woman va deveni o franciză. Pe eroina interpretată de Gal Gadot o vom întâlni prima oară în Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii, confruntarea dintre cei doi mari supereroi DC aşteptată pe 25 martie 2016.

Până la Wonder Woman, Chris Pine are o altă producţie de anvergură în program: Star Trek Beyond, aflat acum în toiul filmărilor. Beyond se va lansa la anul în iulie şi va marca aniversarea a 50 de ani de la apariţia francizei Star Trek.

Foto: Pine în Jack Ryan: Shadow Recruit.

Filme
Persoane