Netflix
×
Utilizator
×

Finalul Sezonului 7 din Urzeala Tronurilor nu va conține o luptă decisivă

„Beyond the Wall” are premiera pe HBO România pe 21 august. Ultimul episod va avea premiera pe 28 august

Episodul 7 din sezonul 7 al GoT va avea o durată record de 80 de minute. Și, totuși, acesta nu va conține o bătălie epopeică, e de părere publicaţia Moviefone. Totuși, sezonul a oferit deja scene de luptă, inclusiv unele cu Umblătorii Albi în episodul 6.

Entertainment Weekly scrie că „vom avea parte de ultima bătălie mare a sezonului în această duminică (luni la ora 4 dimineaţa şi în reluare la ora 20 pe HBO România - n.red.), cu Jon Snow implicat în lupte la nordul zidului, și e clar că nu toți cei implicați vor supraviețui. De asemenea, relația dintre Arya și Sansa va fi tot mai tensionată”. Acesta este practic episodul difuzat din greşeală de HBO Spania săptămâna trecută, episod preluat apoi ilicit în mediul online.

 

Această mini-finală sugerează că episodul 7 va fi totuși despre alte lucruri, urmărind catastrofa de „Dincolo de zid”, implicând-o poate și pe Cersei Lannister care ar putea ajuta în lupta contra Umblătorilor Albi. Apoi, suspansul va domni până în Sezonul 8 - cel final - ale cărui filmări vor începe în octombrie, pentru o premieră fie în 2018, fie în 2019.

Titlul episodului 6 a fost dezvăluit abia acum câteva zile, odată cu prima serie de imagini. Așadar, ne așteptăm ca finalul episodului 7 să rămână, deocamdată, ascuns, ceea ce înseamnă că poate vom afla de el pe căi neoficiale, chiar dacă HBO nu va publica detalii înainte de finalul din 28 august. „Beyond the Wall” are premiera pe HBO România pe 21 august. Ultimul episod va avea premiera pe 28 august.

Filme