Netflix
×
Utilizator
×

Gardienii Galaxiei – „Istoria acestei echipe se încheie odată cu Vol. 3”, spune regizorul

James Gunn a declarat că doreşte să îl mai vadă pe Sylvester Stallone (cu un rol cheie în Gardienii Galaxiei Vol. 2) şi în alte filme Marvel

Regizorul lui Guardians of the Galaxy Vol. 2 a declarat că filmul următor trebuie să pună punct istoriei spuse de echipa curentă, formată din Star Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) şi Rocket (Bradley Cooper). James Gunn a vorbit despre viitorul seriei într-un interviu acordat publicaţiei Toronto Sun.

„Cred că primele trei filme spun o aceeași poveste, una foarte simplă. Am putea avea un Guardians 4, însă nu va fi chiar acelaşi lucru… Nu va fi acelaşi grup de eroi… De fapt, povestea acestei echipe se va încheia în Vol. 3”, a spus cineastul.

Gunn a vorbit, de asemenea, despre participarea lui Sylvester Stallone în filmele Marvel – actorul îl joacă pe Stakar Ogord în Guardians 2; un personaj cu greutate în aventurile intergalactice imaginate în benzile desenate.

„Eu aş vrea să îl mai văd în filmele Marvel. Nu sunt sigur dacă va apărea în Vol. 3, nu am decis încă, dar există această idee, de a apela din nou la Stallone. Lucrăm acum la ceea ce va deveni Universul Cosmic Marvel şi la continuările acestuia pe marele ecran. Pentru că avem de gând să le realizăm”, a mai explicat regizorul.

Karen Gillan va reveni în rolul Nebulei, Kurt Russell va fi Ego, figura paternă a lui Star Lord, iar Pom Klementieff (Oldboy) o va juca pe Mantis. Filmul se lansează la noi pe 5 mai.

 

Filme
Persoane