Nemesis-ul din Doctor Strange, posibil deconspirat

Doctor Strange, cu Benedict Cumberbatch în rolul medicului devenit vrăjitor, urmează să aibă premiera în cinematografele noastre pe 4 noiembrie 2016

După ce a fost cooptat pentru a adăuga câteva scene de ultim moment pentru Doctor Strange, scenaristul Dan Harmon pare să îl fi deconspirat, din greşeală, pe eroul negativ neaşteptat al filmului.

Într-unul dintre cele mai noi episoade din emisiunea sa, Harmon a arătat o listă de fişiere de pe laptopul său, listă pe care unul dintre spectatori ar fi zărit un capitol numit „Strange îl înfruntă pe Dormammu”.

Merită amintit că asta ar putea fi un truc al lui Harmon, în efortul de a conduce fanii pe o pistă greşită. Din câte se ştie, Mads Mikkelsen va fi eroul negativ principal - un anume Kaecilius.

Stăpânul unei dimensiuni alternative, Dormammu este nemuritor. Capabil să manipuleze în interesul lui magia neagră și teleportarea între dimensiuni. Publicația ING a clasat personajul pe locul 56 în topul celor mai grozavi villaini din benzi desenate ai tuturor timpurilor.

Filme
Persoane