Posibilă scenă ascunsă după genericul de final al lui Logan

Filmul a avut premiera mondială recent, la Festivalul de Film de la Berlin, şi a fost primit cu entuziasm

Proiectat în premieră mondială, în afara competiţiei, la Festivalul de Film de la Berlin, Logan - ultimul film în care Hugh Jackman mai joacă rolul celebrului mutant, a generat impresii pozitive, dar şi o mică modificare în ceea ce priveşte numărul de minute raportat cinematografelor. Deşi pelicula prezentată la festival a avut între 135 şi 137 de minute, proprietarul unui lanţ de cinematografe din America (sălile Alamo Drafthouse) a menţionat într-un mesaj pe Twitter că durata filmului, aşa cum reiese din fişa ataşată de cei de la Twenty Century Fox, arată o lungime a peliculei de 140 de minute.

Postarea a strânit curiozitatea fanilor şi speculaţiile legate de o posibilă scenă inclusă după genericul de final. De altfel, Marvel a mai ascuns astfel o scenă, scrie presa internaţională, menţionând vizionările de presă ale lui Iron Man din 2008, în care nu au apărut momentele cu Nick Fury (Samuel L. Jackson) ce au rulat după genericul final.

Logan, în care supereroul apare îmbătrânit şi mai vulnerabil – alături de tânăra mutantă X-23 (jucată de Dafne Keen) care îi replică abilităţile şi un slăbit şi în vârstă Profesor X (Patrick Stewart), se lansează în cinematografele noastre pe 3 martie.

„Logan trasează un final de drum satisfăcător pentru saga Wolverine”, scrie Variety.com şi „va mulţumi pe deplin fiecare fan”. „Este ceva la care nu se aştepta nimeni: un film cu supereroi riscant de creativ”, spune şi The Telegraph.

„Jackman face din personajul pe care îl interpretează un erou autentic. […] El îl duce pe veşnic frământatul de îndoieli Logan/Wolverine în profunzimi sângeroase, iar rezultatul este un film mult mai bine închegat şi mai captivant decât colaborarea sa anterioară cu regizorul James Mangold, din filmului anului 2013, The Wolverine”, scrie The Hollywood Reporter.

Filme
Persoane