Povestea din Bourne 5 va începe în Grecia. Iată de ce, plus noi detalii

Tommy Lee Jones va apărea în rolul unui oficial CIA de nivel înalt, dar și Alicia Vikander e distribuită

Matt Damon și regizorul Paul Greengrass readuc pe marile ecrane franciza Bourne. Visul multor fani a devenit realitate și, într-un interviu recent cu Buzzfeed, Damon vorbește despre lucrurile la care trebuie să ne așteptăm în cel de-al cincilea film din seria Bourne.

Bourne 5 va avea premiera în vara lui 2016...

Au trecut opt ani de când The Bourne Ultimatum a ajuns în cinematografe și, vorbind despre aceasta, Bourne a relatat: „Am privit filmele acestea așa cum am privit și mandatul președintelui Bush, așa că a trebuit să așteptăm ca lumea să se schimbe Și într-adevăr, lumea s-a schimbat”. Așadar, ce urmează să se mai întâmple cu povestea personajului?

„Fără să dezvăluim prea multe, putem spune că e un Bourne plasat în Europa lovită de austeritate, și în contextul politic post-Snowden. Pare că s-au schimbat multe. Sunt toate discuțiile acestea despre spionaj și despre libertățile civile și despre natura democrației”. A continuat dând câteva indicii despre locul filmărilor: „Vom începe în Grecia, unde, știți bine, s-a născut democrația (ateniană - n.red). Și se termină la Las Vegas, cea mai grotescă întruchipare a...” Damon a lăsat propoziția neterminată, așa că ne putem doar imagina că avea de gând să continue tot cu cuvântul „democrație”.

Producția filmului începe săptămâna viitoare, cu Julia Stiles în rolul lui Nicky Parsons. În film mai apare Tommy Lee Jones în rolul unui oficial CIA de nivel înalt, dar și Alicia Vikander într-un rol deocamdată necunoscut. Bourne 5 va avea premiera în vara lui 2016.

Filme
Persoane