Tragedie la filmările lui Deadpool 2. Un cascador și-a pierdut viața

Joi „SJ” Harris a fost prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite

Un accident petrecut la filmările din Vancouver, Canada, ale lui Deadpool 2 a umbrit producția comediei Marvel de acțiune. Potrivit TheHollywoodReporter.com, în cursul zilei de ieri cascadoarea Joi „SJ” Harris, care executa o scenă a personajului Domino (Zazie Beetz) a pierdut controlul motocicletei – pe o suprafaţă alunecoasă – şi a fost proiectată în geamul unei clădiri.

Grav rănită, Harris a fost asistată timp de 45 de minute de către paramedici la locul accidentului, apoi a fost transportată la spital fără a pune în funcţiune sirenele. A decedat însă, la scurtă vreme. Protagonistul lui Deadpool, Ryan Reynolds, a publicat online un mesaj în care îşi exprima părerea de rău în legătură cu fatalul incident.

„Suntem profund mâhniţi, şocaţi şi copleşiţi… însă recunoaştem că nimic nu se poate apropia măcar de tristeţea şi durerea inexplicabilă pe care o simte acum familia şi cei apropiaţi. Suntem alături de ei…”, a scris actorul.

Pe site-ul său web, Joi „SJ” Harris apare ca prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite.

Un alt incident nefericit ce a implicat un cascador a avut loc în luna iulie, pe platourile de filmare ale lui The Walking Dead. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la 10 metri. 

Galerie poze
Filme
Persoane