Unul dintre cele mai de succes seriale ale ultimilor ani, Downton Abbey, se îndreaptă spre marele ecran?

Producătorul serialului, Gareth Naeme, vorbeşte despre şansele de materializare ale proiectului

Aclamatul şi premiatul serial Downton Abbey a ajuns la cel de-al şaselea sezon şi ultimul - ultimul episod va fi difuzat anul acesta de Crăciun. Sunt însă şanse să revedem familia Crawley pe marele ecran, reiese din comentariile făcute de producătorul serialului, Gareth Neame, în cadrul unei recente conferinţe de presă, redată de Variety.com.

„Vă pot confirma faptul că au existat zvonuri în legătură cu un film Downton Abbey. Credem că Julian Fellowes [creatorul serialului] ar fi foarte interesat de asta. E un lucru la care ne gândim serios”, a spus Naeme.

„Ar fi ceva nemaipomenit. Ar veni ca o extensie grozavă a tot ceea ce iubeşte publicul mai mult la acest serial. Dar nu vă pot confirma acum că se va întâmpla cu siguranţă. Este ceva ce necesită multă muncă şi planificare. Vom vedea”, a continuat producătorul, care a ţinut să arate că un spin-off al lui Downton are mult mai puţine şanse de a fi realizat.

Lansat în 2010, Downton Abbey a devenit rapid un fenomen internaţional, câştigând trei Globuri de Aur şi 11 premii Emmy.

Filme