Viitorul film The Batman, fară Ben Affleck?

Fratele său, Casey Affleck, a dat de înţeles că starul nu va apărea în producţia ce îl are la cârmă pe Matt Reeves

Un nou film Batman de sine stătător se află de mult în atenţia presei şi a fanilor, însă veştile ce vin din partea realizatorilor sunt puţine şi confuze. Ultimul zvon îl elimină din rolul principal pe starul din confruntarea Batman vs Superman de pe marele ecran, Ben Affleck.

Cel care a întărit recent această posibilitate este chiar fratele acestuia, Casey Affleck. În timpul unui podcast cu noutăţi din divertisment şi zona producţiilor cu supereroi DC Comics, starul lui Manchester by the Sea a spus că fratele său nu îl va juca pe Batman în filmul ce va fi regizat de Matt Reeves.

„Cred că a fost un bun Batman. De fapt, cred că a fost grozav.  În viaţa reală este un erou şi a fost plăcut să îl vedem că îşi canalizează energia în acest sens şi iese ceva. Dar nu va face filmul acela. Îmi pare rău”, a spus Casey Affleck. Întrebat mai multe despre subiect, mai tânărul Affleck a ocolit explicaţiile. Nu de mult, în cadrul Comic Con, Ben susţinea că nu va renunţa vreodată la personaj.

„Să fiu clar, sunt cel mai fericit tip de pe planetă! Batman este unul dintre cele mai grozave personaje din universul benzilor desenate şi sunt extrem de fericit să îl interpretez”, a spus el. 

Noul The Batman a fost anunţat pentru 2019.  

Filme
Persoane