Workshop de scriere creativă „Poveste de iarnă”, miercuri, 9 decembrie

Acest atelier scurt va fi prilejul perfect pentru sondarea abilităților de povestitori ale participanților

Miercuri, 9 decembrie, va avea loc prima ședință din cele două ale workshopului de scriere creativă „Poveste de iarnă”. Atelierul va fi sustinut de Mario Barangea și se va desfășura de la ora 19 la Fundația Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri-B-dul Corneliu Coposu).

Costul celor două ședințe ale workshopului de scriere creativă Poveste de iarnă este de 110 ron.  Cost redus (card fidelitate, studenți, pensionari): 100 ron.  Înscrierile se pot face la contact@victoriei.ro

Nenumăratele istorii care circulă în dedesubturile acestei urbe merită un punct de convergență și acesta, ar fi mai mult decât interesant să aibă ca substanță ideea de fantastic, de mister, de „pecete a tainei”, după vorba lui Mateiu Caragiale.

Deși vor fi doar două întâlniri, aceasta nu înseamnă că firul narativ, în oricare dintre cazuri, nu va fi construit cu atenția cuvenită. În egală măsură relaxant, detașant și tentant prin arheologia stilistică a (re)găsirii propriei voci, acest atelier scurt va fi prilejul perfect pentru sondarea abilităților de povestitori ale participanților.

Singurele lucruri necesare sunt buna dispoziție și dorința de a accede la poveste.