Comentarii Comentează
 • alex_il_fenomeno
  pe 20 August 2016 14:49
  In filmele romanesti incepe "sa miste", si chiar se descurca bine in orice fel de rol, desi cred ca toti il vedem mai mereu pe micile ecrane, in tot felul de show-uri de televiziunea, fiind foarte energic, amuzant, stiind cum sa se faca placut de fiecare data.
 • stricted
  pe 03 Iulie 2016 17:33
  Este un actor imprevizibil. Il surprindem identificandu-se cu fiecare personaj pe care il interpreteaza.
 • AnnDre..
  pe 11 Ianuarie 2013 12:15
  Este un actor super, genial si clar ffffff talentat! Nota 10! de fapt nici nu cred ca exista nota pentru el! E un om extraordinar!!!:)
 • IoanaMunteanu
  pe 01 Aprilie 2012 18:21
  Domnule Aradits! Mă tot întreb de ce nu v-am văzut pînă acum decît în Narcisa (unde eraţi singurul actor care conta), în reclame (cuceritor) şi în această emisiune (unde jucaţi cu prea mult patos rolul juratului arogant). Domnule Aradits, e păcat să vă irosiţi talentul în telenovle şi show-uri TV. Îmi păreţi un tip foarte inteligent şi sensibil, sînteţi făcut pentru marea dramă, pentru roluri grele, de compoziţie, pentru arta adevărată. Nu vă înţeleg şi pace... Nu lăsaţi să vă treacă viaţa cu prostii. Cînd stai prea mult în medii proaste, ceva din inteligenţa nativă şi din fineţea cu care ne-a înzestrat, eventual, natura, se corupe iremediabil. Cum de nu ştiţi asta, la nivelul dumneavoastră?! M-aş bucura mult să vă văd jucînd lucruri serioase...
 • xerses
  pe 12 Martie 2012 23:58
  Este un actor bun pe care abia astept sa-l vad si in Tatal fantoma.
 • andu7zu
  pe 07 Octombrie 2011 21:53
  Un actor pe cinste dupa parerea mea........vreau sa il vad in cat mai multe filme, scurtmetraje etc da sa nu fie degeaba....
 • MissBlossom01
  pe 22 Ianuarie 2011 17:26
  L-am vazut in Narcisa Salbatica in rolul lui Cristian.NU II SUFAR personajul,dar tocmai asta e farmecul,sa ne faca sa ne simtim asa,nu? Deci el face o treaba foarte buna in privinta actoriei.Actor excelent si chiar face serialul mai interesant.E foarte natural , de asemenea.
 • pe 13 Februarie 2009 19:21
  actor foarte bun...in filme nu are roluri care sa-l puna in valoare...la teatru insa poti sa i observi bine calitatile unui actor talentat.
 • pe 26 Mai 2006 16:53
  Este cat se poate de simplu : este un actor de nota 10 insa personajul "Vladi-Lacrimi de Iubire" chiar nu cred ca-l pune in valoare.
  Asa ca nu-i pot spune decat : succes deplin pentru ca stim ca se poate! .... si inca ceva : nu renunta la teatru!