Biografie

Bella Thorne s-a născut în Florida pe data de 8 octombrie 1997 și are trei frați: Remy, Dani, și Kaili Thorne. Este un copil model si actor. La frageda varsta de șase săptămâni, Bella a pozat pentru primul ei pictorial pentru "Parents Magazine." Ea a continuat să fie cautata de reviste nationale si internationale. A apărut în mai mult de 40 de reclame. Bella a fost imaginea Texas Instruments timp de 2 ani.

Prima sa aparitie intr-un film a fost in 2003, in "Stuck on You ", iar de atunci a continuat sa apara in diferite filme si televiziuni incluzand "Jimmy Kimmel Live!, Entourage, The O.C", in al treilea episod din "October Road" si 5 episoade in "Dirty Sexy Money". In 2007 a aparut ca o tanara fata in "The Seer".

In anul 2008, Thorne a jucat alaturi de starurile Christian Slater si Taylor Lautner in drama seriilor "My own Worst Enemy" pentru care a castigat Young Artist's Award pentru rolul sau jucat ca Ruthy Spivey, iar in anul 2009 a jucat in filmul horror "Forget Me Not".

In 2010 s-a alaturat productiei HBO "Big Love" in al patrulea sezon, jucand rolul fiicei lui Bill Henrickson, Tency Henrickson. In acelasi an a fost starul invitat in "Wizards of Waverly Place " ca prietena lui Max, Nancy Lukey. In acelasi an a inceput sa interpreteze rolul Cece Jones in cunoscutul serial Disney "Shake It Up", colaborand cu Zendaya. Desi Bella avea un bogat portofoliu despre munca sa in cariera televiziunii, aceasta nu stia sa danseze, iar pentru rolul sau in "Shake It Up " a inceput sa faca in fiecare seara 3 ore de dans.