Comentarii Comentează
 • victor_homescu
  pe 25 Februarie 2017 22:04
  Un foarte bun actor,cu siguranta.la inaltimea celor dintai din generatia sa.
  Jocul artistic,interpretarea din 24 Redemption si sezoanele sapte/7 si opt/8 din serialul celebrului Jack Bauer reprezinta puncte de reper,realizari exceptionale pentru finalul de cariera al unui Bob Gunton,ajuns la o venerabila varsta de 71 de ani,o viata pe care artistul este determinat sa o continue in lumea filmului.
  Chiar in acest an/2017,Gunton participa activ la realizarea sezonului 18 din inepuizabilul serial Lege si Ordine,in plan fiind si alte proiecte filmografice.
  Un actor profesionist,serios,sobru,cu roluri riguros artistice,fara participari la anumite pelicule de fara categorie/de umplutura,o simpla trecere in revista a filmelor/serialelor in care a participat - uneori,in roluri apreciate ca secundare,dar consistente -,fiind suficienta pentru a demonstra calitatile enumerate.
  Merita nota maxima.
 • xerses
  pe 23 Februarie 2016 22:50
  Este un actor bun, nu bunicel.Are atat de multe aparitii si pe fiecare personaj si-a pus o amprenta personala.
 • omucuvaloare
  pe 27 August 2014 21:31
  il ador..face intotdeauna niste roluri exceptionale, originale si ciudate, e altfel ;)
 • Vegetarian
  pe 31 Decembrie 2013 20:15
  Bob Gunton a aparut si in filmu Jimmy (2013) care nu aparea aici azi . In acel film este vorba despre Ian Colleti , care joaca un rol extraordinar in aceasta drama, pentru intreaga familie, bazata pe best-sellerul lui Eobert Whitlow. Jimmy este un tanar, care se lupta sa devina barbat, desi este mai special. El traieste intr-o lume in care au loc o sumedenie de pericole, o lume in care inimi sunt frang, dar o lume in care dragostea nu este niciodata epuizata. Jimmy este o poveste extraordinara despre maturizare si crestere in mijlocul provocarilor .

  Regia: Gary Wheeler, Mark Freiburger

  Cu: Bob Gunton, Burgess Jenkins, Gary Moore, Gregory Alan Williams, Ian Colletti, Jackson Pace, Kelly Carlson, Patrick Fabian, R. Keith Harris, Stelio Savante
 • radu3455
  pe 14 Mai 2012 17:29
  un actor destul de bun l-am vazut in nenumarate filme unde a jucat onorabil
 • Theodor2011
  pe 28 Ianuarie 2012 15:23
  Bunicel actor, cu interpretari/prestatii acceptabile in: Glory, The Shawsank Redemption, Dead Silence si Kill The Irishman
 • alex_il_fenomeno
  pe 28 Iulie 2011 19:25
  are cateva filme arhicunoscute , dar actorul a fost intotdeauna greu de remarcat , din cauza rolurilor sale retrase ! ar fi mult mai cunoscut publicului larg daca ar fi mai in fata pe Marile si Micile Ecrane !