Comentarii Comentează
 • xerses
  pe 24 Iulie 2016 21:56
  Ce interpretari cu impact puternic a avut acest actor!
 • omucuvaloare
  pe 21 August 2014 15:48
  il ador..face intotdeauna niste roluri exceptionale, originale si ciudate, e altfel ;)
 • ciprian34
  pe 22 Octombrie 2013 17:09
  Un mare actor,l-am vazut in Ghepardul,a jucat in filme multe dar bune.
 • lili22
  pe 24 Octombrie 2012 15:50
  Ar trebui sa ramina in istoria cinematografului macar pentru rolul principal din acest film.A avut si zile proaste, cel putin Aeroportul e un film slab de tot.
 • Iulidesprefilme
  pe 19 August 2012 13:37
  De văzut în: De aici în eternitate, Vera Cruz, Apaşul, Trandafirul tatuat, Omul care aduce ploaie, Trapez, Mese separate, Discipolul diavolului, Elmer Gantry-premiul Oscar, Procesul de la Nurenberg, Ghepardul, Trenul, Profesioniştii, Paraşutiştii, Aeroportul, Omul de la miezul nopţii, Moise, Novecento, Podul Cassandra, Buffalo Bill şi indienii
 • alex_il_fenomeno
  pe 18 Decembrie 2010 11:05
  un actor de legenda , unul dintre cei mai mari pe care l-a dat Hollywood-ul vreodata ! Memorabil mai ales in filmele western unde juca cu o usurinta si un realism debordant !
 • mihaelatb
  pe 14 Octombrie 2010 00:13
  a fost cel mai perfect prinţ Don Fabrizio Salina, maiestria unui actor, cred eu ca in asta consta, sa pari un nobil italian atat de perfect incat lumea sa uite ca esti un New York-ez get beget. Iar Burt Lancaster asta a fost un actor care s-a identificat perfect cu pesonajul pe care-l atat de bine l-a interpretat.
  Cate fatete are acest actor:? De la escrocul ce poate aduce ploaia in The Rainmaker, la nobilul italian din Il gattopardo, de la fratele supraprotector din Sweet Smell of Success la profesionistul din The Professionals, cam lichea, cam afemeiat dar cinstit in felul sau
 • psihologu
  pe 16 Septembrie 2010 19:39
  A interpretat cu mult succes o mare diversitate de roluri. Şi-a început cariera într-o trupă de circ, a fost înrolat în armata americană în timpul celui de-al doilea Război Mondial, apoi a cunoscut consacrarea ca actor. A avut un mare succes la începuturile carierei datorită fizicului său atletic şi datorită zâmbetului său plin de carismă. Odată cu trecerea timpului a dovedit o prestanţă şi o distincţie deosebite şi a făcut dovada unor reale calităţi actoriceşti. Unul din monştrii sacri ai Hollywood-ului, un adevărat monument al filmului!
  S-a situat de partea acelor care condamnau interventia din Vietnam si cereau intoarcerea "copiilor Americii" acasa. A sprijinit canditatura pentru Senat a lui George McGovern si pentru Presedentie a lui Michael Dukakis. Viata personala nu a fost lipsita de suisuri si coborasuri fiind casatorit de trei ori si avand cinci urmasi. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame at 6801 Hollywood Blvd.
 • cetateanu
  pe 13 August 2010 13:33
  un actor cu o bogata filmografie si un palmares pe masura care putea sa joace diferite roluri din care amintesc:Baietii Duri cu Kirk Douglas , Ghepardul cu Alain Delon printre alti , Trapez cu Tony Curtis , sau filme ca Procesul de la Nurenberg . Apasul sau Pasararul dela Alcatraz nu poate fi decit un titan al cinematografiei
 • pe 17 Noiembrie 2007 11:57
  dupa mine a fost un titan al cinematografiei