Biografie

Chloe Sevigny, nascuta sub numele Chloe Stevens Sevigny in data de 18 noiembrie 1974 la Darien, Connecticut, SUA, este fiica lui H. David Sevigny (care a murit de cancer in anul 1996) si a Janinei Malinowski, poloneza-americana.

La varsta de 18 ani, Chloe se muta intr-un apartament in Brooklyn. In 1993 a fost angajata a revistei “Sassy”. Fratele ei mai mare, Paul Sevigny, este un foarte cunoscut DJ la New York. De asemenea, actrita mai detine un apartament in East Village, Manhattan. In ultimii ani ai adolescentei si in primii ani ai tineretii, Chloe a avut o relatie amoroasa cu scenaristul si directorul Harmony Korine. Chloe a mai fost si model pentru “H&M”. Ciudat este ca in ultimul an de liceu, actrita s-a tuns zero. In liceu era babysitter pentru Topher Grace. Actrita a dezvaluit ca pe banii facuti la filmarile pentru productia “Kids” (1995) a facut o calatorie in Europa. In 2001, actrita a refuzat un rol in “Legally Blonde” pentru care ar fi primit suma de 500.000 $.

Chloe Sevigny este descendenta aristocratului francez marchizul de Sevigne. Unul din filmele preferate este “Picnic at Hanging Rock” ce dateaza din anul 1975. Este fana muzicianului Steven Patrick Morrissey si a fostei trupe de care acesta a apartinut, si anume “The Smiths”. Chloe a participat la un concert al acestuia in toamna anului 2007 unde actrita s-a imbracat ca Jeanne D’Arc deoarece aceasta personalitate istorica apare printre versurile solistului.