Biografie

Corey Scott Feldman s-a nascut la data de 16 iulie 1971 si este un actor american. A devenit faimos in cursul anilor '80, cand a interpretat roluri in pelicule hollywoodiene precum The Goonies, Stand by Me sau The Lost Boys.

Feldman s-a nascut in Chatsworth, California, fiind fiul lui Sheila (nascuta Goldstein), o chelenerita care in tinerete pozase in revista Playboy, si al lui Bob Feldman, producator de muzica rock. Feldman e evreu si mai are doi frati, Eden si Devin, precum si doua surori, Mindy si Brittnie. Mindy Feldman si-a inceput cariera la varsta de sase ani, fiind cea mai tanara membra a Clubului lui Mickey Mouse, in anii '70.

Corey a avut o relatie de scurta durata cu actrita Drew Barrymore intre anii 1989 - 1990. S-a casatorit la 6 August 1989 cu Vanessa Marcil, divortand la 1 Ianuarie 1993. La 30 Octombrie 2002 s-a castorit cu Susie Sprague in ultimul episod al reality-show-ului The Surreal Life. Ceremonia a fost oficiata de un rabin si de cantaretul M.C. Hammer, hirotonisit preot. Feldman are impreuna cu Sprague un fiu, Zen Scott Feldman, nascut la 7 August 2004. Feldman e vegetarian si militeaza pentru mediu si pentru drepturile animalelor. Este purtator de cuvant pentru organizatiile PETA, Farm Sanctuary, The Humane Society, MoveOn si Greenpeace. A primit premiul Paws of Fame din partea Wildlife Way Station pentru faptul ca s-a dedicat luptei pentru protejarea animalelor. Feldman a declarat ca este impotriva copiilor-vedete, desi chiar el a devenit celebru in copilarie.

In timpul procesului lui Michael Jackson din anul 2005, Feldman a declarat intr-un interviu pentru emisiunea 20/20 ca Jackson i-a aratat fotografii obscene. A fost citat ca martor in timpul procesului si i s-a interzis sa faca declaratii presei in acea perioada. In Iunie 2008 a declarat ca a fost molestat pe cand era copil. Desi initial s-a speculat faptul ca agresorul era Michael Jackson, Feldman a infirmat acest lucru intr-un interviu din numarul din Iulie al revistei GQ, dezvaluind ca faptasul era chiar asistentul sau.