Comentarii Comentează
 • balta67verde
  pe 04 Martie 2017 18:55
  Maestre sa nu te superi pe mine, dar Moartea domnului Lazarescu mi se pare cel mai prost film din istoria postdecembrista. Marfa si banii si Un cartus de Kent ... erau destul de OK. Cu tot respectul, as fi nesincer si fals daca ti-as da mai mult de 5 stele
 • stricted
  pe 14 Octombrie 2016 12:41
  A obţinut numeroase premii internaţionale, este unul dintre regizorii care au deschis o epocă nouă in cinematografia românească.
 • XShadowX
  pe 03 Aprilie 2015 15:15
  Unul dintre cei mai buni regizori romanesti ai momentului ....
 • lili22
  pe 30 Aprilie 2013 20:03
  Pe unele le-am vazut de doua ori, va astept si pe viitor , sunteti omul marilor surprize.
 • ciprian34
  pe 13 Februarie 2013 15:43
  Un regizor talentat al noului val care speram sa faca multe filme bune
 • intrigantul
  pe 14 Ianuarie 2013 23:11
  L-am cunoscut pe cristi puiu la Cinematea Română când regretata Irina Coroiu i-a organizat avanpremiera peliculei, spun peliculă pentru că pentru mine nu era film, acel insipid MARFA ŞI BANII. Am văzut cum a urcat pe scenă cu echipa lui de neprofesionişti ai filmării. Cristi Puiu atît de mullt a vorbit de ajutorul dat de regizorulLucian Pintilie la realizarea peliculei sale, atât de mult l-a lăudat că am ieşit afară ŞI AM VOMAT. După mine este un om fără caracter, fără ştiinţă regizorală, fără şcoală, un element dement, pe scurt, un excrement. Practic acest produs alFORŢELOR DE SPECIALITATE este doar o NULITATE. Cristi Puiu nu există, el a murit de mult, de când s-a născut, deaceea Eugen Şerbănescu trebuia să-l "INGINEREZE" odată cu FLORICEL. Şi după el urmează.... cam toţi la fel...
 • Elenia
  pe 06 Ianuarie 2013 19:28
  Cum e posibil ca la moartea Maestrului Sergiu Nicolaescu, Cristi Puiu sa declare in presa asemenea mizerii referitoare la acesta. Cum crezi ca vei "iesi in fata".... cu aprecieri !!! de felul jegos la care te aliniezi..Esti asa de mic si neinsemnat, iar filmele tale cu iz de excremente..cu dosuri goale si vocabular insalubru nu pot arata decit acea caitate a cinematografiei tale cit si a ta ca om.. Miroase urit cind vorbesti.. "domnule"....
 • Iulia.Jilinschi
  pe 07 August 2012 17:53
  Buna ziua,
  Stimate Cristi Puiu!

  COLABORARE

  Sunt scriitoare cunoscuta precum in Romania, acum si in Russia.
  Ca sa intelegeti, ca sunt csriitoare de valoare, cartea mea ''PRINTESA TRANSILVANIEI, este bestseller, dar eu nu primesc nici un ban, fiindca excrocii se folosesc de cartile mele, fara a plati autorului.
  Insa au incercat sa-mi fure cartea aceasta, ma salvat ca ia cu trei ani inainte de Bucuresti, a fost inregistrata in Chisinau.
  Am fost aruncata din Romania, in ce-l mai jostnic fel, nici nu sau uitat nimeni, la aceia ca sunt cuscra cu exprim ministru Valeriu Muravschi, care este un om decent si bine vazut in Romania.
  Acesti "oameni", toti erau legati cu fosta presedentie, si chiar adresarea mea printro persoana apropiata D-lui Iliescu, nu a putut sa ma agute, prea puternice erau fortele care luptau cu mine, si D-l presedinte, peste 3 zile mea dat raspuns, ca nu a putut sa se implice, fiindca cei care erau sa-mi fure cartea, anume penru film, sunt oameni care deschid usa cu piciorul la D-l presedinte Basescu.
  In cateva cuvinte, e greu sa spui totul ce sa petrecut in patru ani in Bucuresti, urcarea rapida pe Everestul slavei scriitoresti, dar si aruncarea in prapastie, in care am cazut in urmatorii 3 ani, izolata total si pe nimeni nui interesa din jurnalisti, ca am scris, o poveste de Craciun, pe care Academia din Bulgaria, a numit-o cea mai buna poveste din 100 de ani. Bolgaria pregateau sarbatoare inchinata mie si cartii mele, in Plovdiv, la 4 aprilie, anul 2009.
  Insa eu nu eram sigura ca voi alunge teafara acolo si am refuzat.
  La moment a aparut impresar englez, care la inceput era foarte corect, insa pe urma cei din Romania, persoane influiente, lau atras de partea lor si el intuitiv,m simpt ca a pus mana si el la distrugerea mea la acel moment.
  Acum situatia sa schimbat radical si cei ce-mi faceau probleme, sunt nimeni si de aceia va trimit acesta scrisoare.
  Pentru ca Dumneavoastra, avand legaturi in lumea filmului, sa propuneti sa fie filmate povestele mele, caci intre timp la comanda englezului am scris inca 3 parti a PRINTESEI TRANSILVANIEI
  In lupta mea cu dusmanii, am pus repede printesa mea in PROZA.RU, pentru a avea inca dovada pentru proces international de furt de drept de autor.
  Daca va intereseaza ce v-am scris, caci scriu in stil FANTAZI, stiind magia de la A pana la Z, si asta ma ajuta sa scriu in acest domeniu, care acum este cel mai popular in lume.
  Daca doriti, sunati pe telefon sau raspundeti pe E-MAIL.
  Va trimit povestea PRINTESA TRANSILVANIEI, care este sait, puteti so cititi pentru cunostinta, in Bucuresti puteti so comandati la editura MEDIA LUX.
  In Rusia ma public su pseudanimul (Юлия Жилинская) Iulia Jilinschi

  Cu stima si respect,
  scriitoarea Iulia Gutu Jilinschi.

  CONTACT

  IULIA JILINSCHI

  CHIŞINAU, REPUBLICA MOLDOVA

  GSM: +(373)-67-585-155, +(373) -69-254-078, +(373)-68-233-226.
  E-mail: iulia.jilinsky@gmail.com, iuliajilinsky@mail.ru
  SKYPE: iulia.jilinschi
  Facebook: http://www.facebook.com/Iulia.Jilinschi
  SAIT: http://magia-alba.com
  Twitter: https://twitter.com/#!/Jilinschi

  http://vesbook.ru/catalog/book/belaja_magija_dlja_zhenshin._tom_i._zolotaja_biblioteka_sovremennoj_transil'vanskoj_magii/

  Белая Магия для Женщин Том 1, автор Юлия Жилинская, Золотая библиотека современной Трансильванской магии, заказ книги по сайту:
  http://vesbook.ru/catalog/book/belaja_magija_dlja_zhenshin._tom_i._zolotaja_biblioteka_sovremennoj_transil'vanskoj_magii/

  Princesa Transilvaniei,
  http://www.proza.ru/2010/02/16/1477

  http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-romana/literatura-romana-contemporana/printesa-transilvaniei-92109.html#!prettyPhoto
 • simleuan
  pe 26 Septembrie 2011 19:44
  Parerea mea este ca Radu Mihaileanu este mai bun ca el
 • Alix123
  pe 28 Iulie 2011 14:09
  Tu nu cred ca ma mai ti minte.........dar eu da........oricum felicitari........nu ma asteptam......:)
 • xerses
  pe 29 Mai 2011 13:35
  Foarte bun.Ii doresc realizari cat mai multe pentru ca este talentat.
 • MrJuVe
  pe 31 Martie 2011 15:32
  Un regizor greu de inteles, pe placul a putini oameni, dar bun!
 • Andretty
  pe 15 Martie 2011 12:12
  ore eu sunt singuru care sa enervat cand am cautat niste filme bune pe acest sait si miau aparut filme romanesti care stiam ca sunt de cacao dar cu note foarte foarte mari cine le da notele astea actorii care au jucat in ele isi fac 10 id si dau cate un zece si spera ca poate vede careva si poate poate cumpara filmu lor de cacat sau poate are o ide buna iar restu dormiadica scene de 3 -10 minute care face doar o cafea nuti sar nervi cand vezi asemenea porcari siti spui ca astea sunt doar niste pusti cu niste prieteni pe ici pe colo cu influenta si ii face ,,actori,,
 • toncean
  pe 13 Martie 2011 14:04
  joca forte fain am urmarit aprope tote filmele cu el
 • elmedico
  pe 16 Ianuarie 2011 16:05
  Sa faca un film despre Maria Tanase, de genul La Mome!
 • cetateanu
  pe 08 Septembrie 2010 10:37
  Unul din cei mai buni regizori ai noului val din cinematografia romaneasca.
 • pe 04 Noiembrie 2007 19:47
  BRAVO CRISTI ! Tu trebuia sa primesti PALME D'OR si nu Mungiu. Am vazut MOARTEA DOMNULUI LAZARESCU, minunat scenariu, regizare, actori etc. Un film realist si la obiect al României postdecembriste. Acest gen de filme ar trebui realizate. În schimb, filmul lui Mungiu "4 luni etc..." a fost lipsit total de actiune, în care predominau expresiile obscene, nuditatea, dar stim f.bine ca cei care sunt alesi pentru JURIU, au si ei influentele lor, care nu întotdeauna sunt obiective. A fost o epoca tragica a perioadei ceausiste-dictatoriale, dar care începuse din 1965 si nu numai din 1987, cum prezenta Mungiu, deci trebuia aratat mai mult din "IEPOCA DE AUR".
 • pe 11 Iunie 2007 21:23
  Felicitari domnule regizor Cristi Puiu pentru ceea ce faceti si implicit pentru ceea ce ve-ti face!felicitari pentru dumneavoastra ....si pentru ceilalti 2 mari C(risti)care au reusit sa faca cunoscuta o Romanie,o realitate..... !Va doresc succes si filme la fel de bune sau mai bune decat "Moartea domnului Lazarescu".
  Succes! si Multumim!
 • pe 14 Noiembrie 2006 19:58
  Revin, propunandu-i domnului Cristi Puiu sa viziteze site-ul www.bizarredreams.go.ro
  A.G.
 • pe 14 Noiembrie 2006 19:53
  Din filmografia dumitale am avut ocazia sa vad doar "Moartea domnului Lazarescu".
  Ai decupat cu mult talent - tinand in tensiune spectatorul - ultimul episod din viata unui om obisnuit, dependent de metehne mostenite si perpetuate in post-comunism.
  Mult succes in continuare!

  Al. Ghillis
  www.bizarredreams.go.ro
 • pe 12 Octombrie 2006 17:05
  Sa moara mama ca filmul asta e exact ca in realitate. de-aia m-am simtit cam naspa cand l-am vazut, ca parca m-as fi dus din nou la munca, nu sa ma relaxez la cinema. Foarte tare, frate, dar nu pentru mine... macar sambata sa n-am treaba cu job-u'...
 • pe 11 Octombrie 2006 18:38
  un regizor de duzina.
 • pe 22 Septembrie 2006 13:36
  uite asa imi consum eu timpul cu C.P.dar in favoarea cinefililor.m-am uitat si pe comentariile legate de"moartea dn. lazarescu" si-mi vine sa tip .se pare ca singurul clenci cu care sunt atrasi cinefilii in sali este lacrimogenitatea!!!! este incredibil dar adevarat tinind cont si de fluxul de emisiuni gen tradati in/sau din dragoste,surprize...,saru'mina mama,etc.fratilor spune-ti sus si tare: vrem si noi un KUSTURICA, un SPIELBERG ,un FELLINI ,un CHAPLIN autohton. ne-am saturat de mizerii ne-am saturat de lupta intre mediocritati,ne-am saturat de vesnica intrebare zilnica care apare pe promterele tuturor televiziunilor:""raspundeti la intrebarea :"care dintre cele doua mediocritati din emisiune e mai putin mediocra""luati atitudine!GINDITI!!!INCA NU ESTE ILEGAL!!!
 • pe 22 Septembrie 2006 13:17
  pt anonim din bucuresti:draga, daca astea sunt valorile tale fundamentale eu prefer sa plec din tara ,se vede ca nu ai nici cea mai marunta cultura cinematografica ca sa poti fi in stare a aprecia un film nu zic bun dar macar reusit.cristi puiu nu reuseste decit sa arate ca are o mentalitate de cartier, nu stie sa lege povestea,nu stapineste camera ,si se prostitueaza pe banii lu paunescu in plus nu are cea mai de pret calitate pe care ar trebui sa o aiba un regizor(transparenta emotiilor),pur si simplu speculeaza o anumita sensibilitate a romanilor asa cum o face la fel de bine si andreea marin .creeaza personaje doar de dragul de a umple cadrele si buzunarele personale.se vede clar ca buna ziua ca rolul lu' a'mica a lui bobby a fost creat ca sa poata primii bani(pt cine nu stie a luat 200 de mii de coco).eu unu am iesit din sala exact cin d a aparut aia in cadru.scuza-ma dar asta nu denota deloc sensibilitate ci spirit de comert de care "faimosul" regizor a stiut sa profite din plin.parerea mea este ca e un tip rasuflat,iar pt astia dintre voi mai lacrimogeni care au plins la film as vrea sa spun ca nu povestea de baza ne-a scos din cinematografe ci calitatea generala a filmului(asa cum nu povestea unor oameni nenorociti ne face sa aruncam cu televizorul pe geam ci felul in care o speculeaza andrea marin in emisiunile ei).pur si simplu spectatorii au datoria sa arate ca nu mai suntem un popor de timpiti si ca nu mai toleram toti semidoctii cu pretentii de eisenstein sau godard.e timpul pt o adevarata revolutie in cinematografie si in inimile noastre! sa ne intoarcem la adevaratele valori!sa le descoperim noi nu sa ni le impuna ei pe anumite posturi tv!bobby paunescu macar simte placere eu de ce m-as vinde ca sa ii bag bani in buzunarul acestui cristi puiu?i'll be back!
 • pe 21 Septembrie 2006 13:19
  si ca sa revin cu un gind mai vechi rusinica cristi mama ca te-ai prostituat pt banii lu bobby stiti voi care, ca sa apara si aia mica a lui in film.(probabil ca aici nu te mai plingi asa cum o faci in cazul cnc-ului).sufera ....sufera ,da si cind primeste bani la sfirsit fara chitanta!mult succes in continuare, cinematografia romana are nevoie de filme care nu spun nimic,cinefilii romani nu au insa nevoie de tine!
 • pe 21 Septembrie 2006 13:04
  cristi uita-te la filmele lui kusturica daca vrei sa vezi geniu.mai lasa gurita mica si nu mai fa pe victima ca daca erai bun de ceva te chemau astia prin toata lumea(cum l-au chemat pe el) sa le faci filme.asa nu ai ramas decit in romanica sa concurezi pe podium cu pita, nicolaescu si caranfil(alt "geniu" autohton).daca te ajuta cu ceva sa stii ca dintre toti enumeratii tu esti cel mai....brunet.
 • pe 22 August 2006 13:22
  Nu inteleg de ce atata rautate? Pana una alta Cristi Puiu e singurul care a realizat ceva sau trebuie sa fim romani pana la capat si in loc sa ne apreciem valorile mai bine le dam in cap. V-ati plictisit la "Moartea domnului Lazarescu"? Inseamna ca nu ati inteles nimic.
 • pe 26 Aprilie 2006 08:43
  As dori sa sunati la telefon 0233 210 751.
  Mi-a placut foarte mult filmul dumneavoastra "Moartea Domnului Lazarescu".
  Am terminat Arte Plastice la Bucuresti - scenografie.
 • pe 25 Ianuarie 2006 11:48
  D-le Cristi Puiu, v-as sugera sa faceti un film de dragoste, pentru noi cei tineri, unde sa distribuiti cele mai frumoase actrite (nu amatoare, vedete Tv. ) si actori romani.
 • pe 17 Ianuarie 2006 11:27
  D-le regizor Cristi Puiu, va apreciez mult, dar rugamintea mea este sa lcrati si cu actrite care sunt talentate, tinere, frumoase, nu cu amatoare.
 • pe 02 Noiembrie 2005 10:53
  plictisitor ca Moartea domnului....am stat doua ore asteptand sa se intample ceva, sa simt ceva, sa inteleg ceva...dupa care am iesit. Mortii cu mortii, vii cu vii. O camera care se tot balanganea, un sonor de neanteles pe alocuri, actiune stearsa, plicticoasa, nici macar pentru film documentar nu e bun ce a facut Dl Puiu. Intr-un cuvant un film facut pe genunchi. Ma apuc sa fac filme maine!! Am si eu o camera de 2lei/euroi pe acasa. Concluzie: prefer filmele bune si nu pe cele premiate.
 • pe 21 Octombrie 2005 21:46
  Si sa stiti ca sintem unii care il iubim, il iubim chiar foarte mult! Cit despre "Moartea dl.Lazarescu", este un film care doare atit de tare, incit cu greu il poti vedea a doua oara...Va multumim, dle regizor Cristi Puiu, pentru adevarul pe care l-ati spus odata cu acest film. Atit.
 • pe 17 Octombrie 2005 21:57
  In legatura cu Lazarica:
  Domnule Puiu, imi spuneti si mie care sunt punctele forte ale acestui film cu care "veti" da lovitura la Oscar?
  Sau este facut pentru babalacii de critici din Franta...
  Pentru noi spectatorii in nici un caz.
  PS: Un regizor trebuie sa mai fie si iubit de public.
  I'll be back!
 • pe 08 August 2004 05:24
  considerati ca aici este un beep lung!cum nu-i dati ma astuia bani de film? voi stiti ce probleme a-ti creeat? E jale in suedia. nu dormim, ne documentam si nu intelegem...vreti sa venim peste voi? credeti ca e usor ma sa se streseze oamenii? las ca stresam noi vinovatii...de la cnc!!!. Aceasta este o amenintare. Il iubim pe cristi puiu. suzi si toti prietenii ei din suedia
 • pe 07 Martie 2004 15:54
  Ma mira sa vad pareri atat de extremiste, cand e vorba despre un castig limpede si clar: Cristi Puiu a castigat primul Urs de aur din cinematografia romaneasca. Daca nu presupunem din start ca juriul de la Berlin era alcatuit din cretini (chestie de la care unii romanasi nu s-ar da inapoi) atunci e limpede ca e ceva cu tipul asta. Ceva bun pentru filmul romanesc.
  Mai prost e ca in loc sa-i finanteze pe unii ca el, CNC-ul prefera dinozaurii. Pana cand?
 • Leonard Pyron
  pe 17 Februarie 2004 14:03
  Si tu veux, je peut te donner mon propre ourse qui est tres fort...
 • pe 16 Februarie 2004 18:55
  Bonjour,

  Félicitation pour ton ours.

  Donnes-moi ton e-mail.

  Merci.

  Jacques magnin
  Attaché de direction
  Ecole supérieure des beaux-arts de Genève
 • marcu
  pe 12 Februarie 2004 21:24
  Sa nu exageram. Puiu are inca o mentalitate de cartier, nu are anvergura unei personalitatzi. Poate pe viitor.
 • Sergiu Nicolaescu
  pe 12 Februarie 2004 16:47
  Mare actor !!!
 • pe 11 Februarie 2004 18:59
  Cand am vazut "Marfa si Banii" am avut o revelatie. A fost primul film romanesc cu adevarat bun pe care l-am vazut. Dialogurile lui Cristi Puiu au ceva din cele ale lui Tarantino. O sa mai auzim de acest regizor!
 • pe 23 Ianuarie 2004 10:37
  Nu stiu cat de mult conteaza pentru tine parerea unui om care nu lucreaza in domeniu, dar parerea mea este ca am descoperit un OM asa cum un regizor se poate lauda ca "descoperit" un actor, te-am "descoperit" intr-o emisiune la TVR1 intr-o alaturare de Florina Cercel.
 • crydead
  pe 29 Iulie 2003 15:00
  No shit! Cate filme regizate de el ai vazut ca sa ajungi la concluzia asta?
 • pe 06 Iunie 2003 04:12
  este un regizor genial.