×
Utilizator
×
Biografie

Danny Trejo s-a nascut la data de 16 Mai 1944 si este un actor american ce a aparut in multe productii hollywoodiene, precum: Heat, Desperado, From Dusk Till Dawn, Spy Kids sau Grindhouse.

Trejo (pronuntat Treho), pe numele sau adevarat Dan Trejo Jr., s-a nascut in Los Angeles, California, fiind fiul lui Alice Rivera si al lui Dan Trejo, muncitor in constructii. Este var al regizorului Robert Rodriguez si a locuit in cartierul Echo Park din Los Angeles. In tinerete, hoinarea pe strazile din jurul locului unde statea, comitand diferite infractiuni si devenind, in cele din urma, dependent de droguri. A intrat de mai multe ori in inchisoare in adolescenta. Pe strazi, Trejo si-a descoperit talentul de a boxa si a luat in considerare sa devina boxer profesionist dar a renuntat la aceasta dorinta dupa ce a avut de ispasit o sentinta indelungata in inchisoare. Pe cand era in arestul penitenciarului de stat San Quentin, Trejo a devenit campionul statului California la box, la categoria usoara. In aceasta perioada, Trejo a inceput sa urmeze un program in 12 pasi despre care spune ca l-a ajutat sa scape, in cele din urma, de dependenta de droguri.

Trejo este casatorit, in prezent, cu Debbie Trejo. Are trei copii: Danny Boy (nascut in 1981, dintr-o casnicie anterioara), Gilbert (nascut in 1988) si Danielle (nascuta in 1990). Trejo a declarat ca este uimit cand trece pe strazile unde obisnuia sa comita diferite infractiuni iar copiii ii cer autografe. A dezvaluit, de asemenea, ca alege sa interpreteze roluri negative pentru a-i invata pe tineri ca persoanele care comit infractiuni mor sau ajung dupa gratii si ca toti ar trebui sa incerce sa duca o viata adecvata. In prezent il interpreteaza pe barmanul mexican din serialul The Young and the Restless (Tanar si nelinistit).