Biografie

Manechinul si actrita de origine americana Denise Richards nascuta Denise Lee Richards e poreclita Fluffy Girl. Este nascuta in zodia capricornului si are 1.68 m, s-a nascut la data de 17 februarie 1971 in Downers Grove, Illinois, SUA. A crescut in zona Chicago pana cand parintii sai si-au mutat activitatea la Oceanside.

Dupa ce a absolvit liceul s-a mutat in Los Angeles. A fost pasionata de Kickboxing. A avut o pasiune pentru John Travolta. In liceu a fost majoreta. A fost casatorita cu Charlie Sheen din 2002 pana in 2006, in prezent sunt divortati si au impreuna doi copii.

Fashion modelul Denise a devenit celebru la sfarsitul anilor 1990 dupa un sir de filme care i-au subliniat sex-appeal-ul: Starship Troopers, Wild Things cu Casper Van Dien, The World Is Not Enough. Detine propriul sau reality TV show, Denise Richards: It's Complicated difuzat pe canalul american de televiziune Channel E.

Tatal sau Joni detine un magazin de cafea numit Jitters in San Diego iar mama sa Irv Richards este de profesie inginer in telefonie. Denise are o sora Michelle alaturi de care a crescut in Illinois. A absolvit in anul 1989 la El Camino High School din Oceanside California. In copilarie a avut comportamentul unui baietoi.

In 1999 Richards a fost distribuita in filmul The World Is Not Enough, din celebra serie James Bond, in rolul unui fizician nuclear, film care a avut un mare succes la Box-office. Desi rolul sau a fost considerat inteligent, atletic si cu adancime de caracter a fost criticata ca nu a avut credibilitate in el si pentru asta a fost cotata ca fiind cel mai slab personaj James Bond din toate timpurile.

Denise a mai aparut in Spin City, Two and a Half Men, Friends, Seinfeld dar si in seria Sex, Love & Secrets (2005).

In anii 2000 Richards a jucat in mai multe roluri de film care au parodiat imaginea ei de sex simbol in filmele Valentine, Undercover Brother si Scary Movie 3. In 2004 ea a pozat nud in revista Playboy la cinci luni dupa nastere. A mai pozat si seminud in revista Jane (iulie 2006). In 1999 s-a clasat pe locul 9 in Maxims 50 Sexiest Women, in 2001 s-a clasat a doua in FHM 100 Sexiest Women si apoi a cincea.

Alaturi de sotul sau Charlie Sheen a aparut in filmul Scary Movie 3 in anul 2002. Cei doi soti au impreuna doua fiice, Sam J nascuta la 9 martie 2004 si Lola Rose Sheen nascuta la 1 noiembrie 2005. Divortul celor doi soti a fost unul zgomotos, au incercat consilierea casatoriei pentru a-si repara relatia, apoi dupa o vreme ea a cautat sa obtina un ordin de restrictie impotriva lui Charlie citand presupuse amenintari cu moartea impotriva ei.

La scurt timp dupa zgomotosul divort Richards are legaturi romantice cu chitaristul lui Jon Bon Jovi, Richie Sambora apoi cu actorul Patrick Muldoon dar si cu actorul John Stamos pe care-l cunoscuse inca din timpul adolescentei sale. Pe 19 aprilie 2006 divortul celor doi soti Sheen a fost legalizat.

Apare cu Eddie Griffin, Neil Patrick Harris si Snoop Dog in videoclipul Snoop Doggs Undercova Funk. Joni, mama ei, a murit de cancer la 30 noiembrie 2007. Conduce un Mercedes-Benz S55 AMG. Apare in comercialul Cherry Pepsi in 2000. In 1991 imprima anunturi pentru Bonnie Cosmetice Bell.