Biografie

Eddie Cibrian a interpretat timp de cinci sezoane rolul pompierului Jimmy Doherty în serialul “Third Watch.” Recent a fost văzut în roluri din "Ugly Betty," "The Starter Wife" și "Samantha Who?" În ultimul martie, a apărut în producția Lifetime “Northern Lights” și va fi în curând văzut în producția Hallmark "Healing Hands."

Născut și crescut în Burbank, California, Cibrian și-a început cariera de actor la vârsta de 12 ani, ajungând într-o reclamă Coca-Cola de la prima audiție. După acest succes, Cibrian a apărut în numeroase alte reclame. Înainte de a intra la liceu, Cibrian a decis să-și amâne cariera de actor pentru a-și urma cealaltă pasiune, sportul, și, după ce s-a înscris în programul de fotbal UCLA, un accident în primul său an în echipă l-a afectat pe Cibrian atât de tare, încât s-a decis să se întoarcă la cariera de actor.

Cibrian a mai apărut în câteva reclame internaționale și, la scurt timp după, a jucat în producția câștigătoare de Emmy “Kids Killing Kids.” Aceasta a dus la un rol din “The Young and the Restless,” pe Network, urmat de roluri în show-uri televizate incluzând "The Bold and the Beautiful," on the Network, "Baywatch Nights," BEVERLY HILLS, 90210, SABRINA THE TEENAGE WITCH, "Saved by the Bell: The College Years" și SUNSET BEACH. Cel mai recent a apărut în serialele "Tilt," "Invasion" și "Vanished."

Cibrian a jucat în numeroase filme, incluzând “Logan’s War: Bound by Honor,” de pe Network, “Jackie’s Back” și miniseria “In the Beginning.” Creditele sale includ "Living Out Loud," "Say It Isn't So," "But I'm a Cheerleader," "The Cave" și cel mai recent, "Not Easily Broken."

Cibrian este tatăl mândru al doi fii - de 2 și 6 ani și locuiește în Los Angeles. În timpul liber, adoră să joace golf, îi place schiul, fotbalul, tenisul și baschetul și este implicat în Fundația Make-a-Wish, precum și în alte organizații caritabile. Data sa de naștere este 16 iunie.