Comentarii Comentează
 • Raluca87
  pe 22 Ianuarie 2021 20:39
  Am văzut multe dintre filmele sale și tot Singing în the rain rămâne preferatul meu. Mi-au plăcut filmele sale cu Frank Sinatra. A fost partenerul lui Judi Garland în mai multe musicaluri. Ar fi trebuit să apară și în Easter Parade, dar s-a accidentat și a fost înlocuit de Fred Astaire. Este o secvență de dans cu cei doi mari dansatori în The Ziegfeld Follies, exact la final.
 • defav
  pe 16 August 2015 22:46
  Pentru mine ramane in primul rind dansatorul excelent (nu perfect , mai mult atletic , impresionant , caci apropiat de perfectiune in dans a fost Fred Astaire ). Nu ma pronunt ca actor , desi am vazut multe filme cu el , nu mai stiu exact cit de bun actor era, cert e ca mi-a lasat impresia unuia cu o mare pofta de a juca ,de a trai , un om de succes. Caci asta a vrut sa fie si a devenit, un mare om de succes pt. vremurile acelea , a fost si cintaret, actor, dansator , regizor . Ca si altii, a lasat o amprenta inconfundabila in film si cred ca numai cei ce au savurat filmele anilor 40-50-60 il pot aprecia la justa lui valoare , mie asa imi ramane intiparit in memorie .
 • lili22
  pe 20 Iunie 2015 11:31
  Extraordinar actor si dansator, pacat ca filmele lui nu au ajuns la noi atunci cand au fost realizate.
 • omucuvaloare
  pe 21 August 2014 19:50
  il ador..face intotdeauna niste roluri exceptionale, originale si ciudate, e altfel ;)
 • Iulidesprefilme
  pe 19 August 2012 11:45
  De văzut : Un american la Paris, Cântând în ploaie, Invitaţie la dans, Hello, Dolly, Procesul maimuţelor, A fost odată un Hollywood, Hollywood, Hollywood, Xanadu...
  Un talent impresionant, un dansator fabulos de step !
 • alex_il_fenomeno
  pe 22 Noiembrie 2011 18:45
  dansatorul perfect , si unul dintre cei mai buni cantareti si actori ai lumii ! indiferent de cate ori as urmari "Singin' in the Rain" , mereu reuseste sa emane o magie unica , mai ales cu acea faza antologica a dansului in ploaie . Dumenezeu sa il odihneasca in pace !
 • xerses
  pe 15 Iunie 2011 23:02
  Era grozav in filmele muzicale, pentru ca era si un dansator fara pereche.
 • psihologu
  pe 09 Septembrie 2010 20:24
  Actor , regizor si dansator American. Cu un nivel fizic si phihic de invidiat si o facilitate in miscari care l-au ajuta in dans si l-au facut celebru .
 • cetateanu
  pe 31 August 2010 20:32
  Profesorul de dans si miscare scenica al multor actori de la Hollywood.Alaturi de Fred Astaire ramane cei mai buni dansatori din industria cinematografiei.
 • pe 23 August 2010 11:38
  [...] anul 1999, Gene Kelly a fost denumit de American Film Institute, drept “Greatest Male Stars of All Time”, [...]
 • pe 18 Iulie 2007 13:40
  Dupa mine cel mai mare actor de cinema din istorie.
  Un om care s-a dedicat dansului intru totul, atat la nivel de coregrafie, interpretare artistica, actorie, regizare si nu numai.
  A revolutionat atat muzicalurile cu celebrele filme din anii '40 & '50, cat si perceptia societatii asupra unui barbat care danseaza.
  Ca actor extrem de meticulos, un adevarat perfectionist, dar mereu cu zambetul be buze. Persoana care te poate inveseli chiar si in cele mai sumbre momente.

  Ramai cu bine, Gene !
 • pe 26 Iunie 2004 23:39
  Gene kelly este actorul meu preferat deoarece a fost singurul actor-dansator care s-a impus ca si coregraf si regizor.Desi multa lume il cunoaste doar din filmele "Singin' in the rain" si "An american in paris" filmografia lui cuprinde o multime de alte filme la fel de bune atat din punct de vedere al subiectului dar si al coregrafiei semnata de obicei chiar de el. Binenteles "Singin' in the rain" ramane filmul muzical preferat al tuturor. Si cum sa nu fie! Cine poate uita secventa cand Gene Kelly danseaza in ploaie, 3 minute care evoca bucuria de a trai si de a fi viu.