Comentarii Comentează
 • auramircea
  pe 26 Septembrie 2019 00:24
  Un actor și un profesor de actorie special. Sănătate și roluri cât mai frumoase!
 • user-5d27dba619b2f
  pe 12 Iulie 2019 04:03
  Este un actor minunat si foarte special. Deja am vazut aproape toate filmele in care a jucat acum... astept sa mai vad si alte roluri în care sigur va juca minunat.
 • stricted
  pe 19 Noiembrie 2016 18:52
  Geo Dobre este unul dintre cei mai talentati actori romani, interpretand de-a lungul carierei numeroase roluri care l-au propulsat printre cei mai cautati si mai cunoscuti actori. S-a remarcat inca de la inceputul carierei sale, jucand in multe filme si seriale romanesti, dar si in numeroase piese de teatru ridicand de multe ori publicul in picioare cu interpretarile sale.
 • pe 23 Februarie 2009 21:57
  buna fetelor si felicitari! Voiam sa pun o opinie despre actorul Geo Dobre! Altfel iluzia vietii trece pe langa noi ca si pe langa tine! sorry; si apropoo, Iulia, parca te recomandai altfel, ti-ai schimbat numele si sexul?, dar se pare ca m-am nimerit intr-un forum, si nu stiu cum sa procedez! desigur, omul e genial, il stiu. un actor perfect, dar din pacate nu pe scena, ci in viata noastra searbada; Felicitari omule ca te mentii!Esti de o adevarata compasiune budista! pupici! Succese cu felinele!
 • pe 31 Ianuarie 2009 15:43
  DOMNULE GEO DOBRE,DUPA CITE AM CITIT PE ACEST SITE,SUNTE-TI TARE IUBIT...IAR CELE CE NU V-AU PUTUT PASTRA ,V-A URASC.NU POT DECAT SA V-A ADMIR SI S-A OFTEZ,...SI SA MA GINDESC LA MOMENTUL CIND ATI TRECUT PE STRADA PE LINGA MINE SI AM SIMTIT UN FIOR PRELUNG DE PLACERE.NU IMI RAMANE ALTCEVA DE FACUT DECAT SA TRESALT DE EMOTIE CIND URMARESC UN FILM IN CARE JUCATI SAU...POATE CINE STIE PE STRAZILE CONSTANTEI PASII MEI S-A MA INDRUME SPRE PASII UNUI MARE ACTOR AL ROMANIEI.IMI CER SCUZE DACA AM INDRAZNIT..ASA MI-A DICTAT INIMA..CE SA FAC...CU RESPECT IULIA
 • pe 23 Noiembrie 2008 01:12
  Buna seara La cei ce citesc site-ul
  Totul e o falsa iluzie, si admiratia si respectul, si ura! Credeti ca merita cineva asa ceva? Si daca merita, cineva este DUMNEZEU! Gheorge Dobre, te-am respectat, te-am iubit, te-am promovat prinre prieteni! Dar nu existi! Imi pare tarerau!
 • pe 31 August 2008 22:43
  iti doresc tot binele din lume ca sa fii iubit si apreciat asa cum merita sufletul tau! multa iubire , dragoste si regasire!
 • pe 30 August 2007 15:46
  Actorul Geo Dobre este un om deosebit, este talentat si plin de calitati.
  Foarte bun, cel mai bun. Pentru dansul - admiratie si respect!
  Mult succes in continuare!
 • pe 18 Ianuarie 2007 19:56
  iti doresc sa ai norocul intilnirilor cu regizori care vad in tine potentialul tau actoricesc.esti talentat omule.
 • pe 29 Septembrie 2006 18:09
  Felicitari si pe aceasta cale pentru talentul tau actoricesc si pentru multivalenta ta, inca nepusa in valoare intr-un film romanesc care sa sa-ti ofere sansa de a ti releva autentica valoare
 • pe 27 Februarie 2006 14:32
  Felicitari pentru tot ce a realizat pe scena si pe ecran.Astept sa vad un film cu domnia sa intr-un rol principal intr-un film romanesc.