Comentarii Comentează
 • doru_andri
  pe 21 Mai 2016 23:28
  FOARTE FRUMOASA SI TALENTATA AM VAZUTO IN IMPARATEASA KI, DE VAZUT PRIN PRODUCTI AMERICANE NU PREA CRED,SLABA TREABA NU VEDETI CE SERIALE FAC SUD COREENI IN SPECIAL DRAME ISTORICE LE DA LECTI LA AMERICANI SI DIN CITE BIOGRAFI ALE ACTORILOR SI ACTRITELOR AM STUDIAT DOAR VREO CITIVA CARE FILMEAZA CU ACTORI SI ACTRITE DIN CHINA SI JAPONIA INCOLO CU ALTI NU, SINT PREA BUNI NU STIU POATE GRESESC DAR MI-E ASA MI-SE PARE.......ISI PRETUESC CINEMATOGRAFIA LOR ARE SI CE IN SPECIAL DRAMELE ISTORICE..............DORUANDRI
 • madda97
  pe 17 Aprilie 2015 22:09
  O actrita frumoasa si foarte talentata . Ma impresioneaza mai ales faptul ca in unele scene aceasta nu recurge la dubluri si isi face singura cascadoriile,asa cum putem observa in Empress Ki .
  Actrita aceasta nu dezamageste aproape niciodata ,mai toate filmele si serialele in care a jucat fiind geniale din punctul meu de vedere. cel mai mult mi-a placut de ea in Empress Ki , The king 2 hearts si Secret garden.
 • Nikia
  pe 26 Octombrie 2013 14:07
  una din cele mai frumoase si talentate acrite coreene in momentul de fata, mi-a placut foarte mult in The king 2 hearts, Secret garden, Daddy long legs, Memories of Bali, Ditto, 100 days with Mr Arrogant si in Love so divine unde face pereche cu Kwon Sang Woo(alt actor care mi-a placut in aproape toate filmele in care l-am vazut). Acum astept sa inceapa noul serial in care est eprotagonista: Empress Ki
 • alex_il_fenomeno
  pe 15 Decembrie 2012 18:22
  o frumoasa actrita sud-correana, care, ajutata de fizic si de talent deopotriva a reusit sa se impuna in cinematografia tarii ei, si nu m-ar mira sa o vedem si prin productii americane.
 • Cretzulynne
  pe 02 Noiembrie 2012 13:11
  a fost foarte buna si amuzanta in rolul lui Gil Ra Im din serialul Gradina secreta. Il recomand cu caldura tuturor ce vor sa vada ceva inocent si frumos.
 • el3nuka
  pe 12 Aprilie 2012 23:54
  Este chiar foarte talentata si frumoasa.....este cu adevarat una din cele mai bune actrite ale Koreei de Sud...
 • DaMo
  pe 13 Ianuarie 2011 21:00
  Este extrem de frumoasa. Joaca foarte bine si rolul din "damo" i se potriveste ca o manusa.
 • deeacrazygirl
  pe 09 Ianuarie 2011 12:42
  O actrita foarte carismatica si talentata!!! merita toate laudele!