Comentarii Comentează
  • Deceoare
    pe 11 Iunie 2020 01:58
    Jakob Hausmann a venit în România în anii '90, nu o dată, ci de două ori. A doua oară s-a hotărât să și rămână, înființând restaurantul Mica Elveție, în Centrul Vechi din București, unde îl găsiți în fiecare zi. E genul de bucătar căruia îi place să discute cu clienții, să explice ce și cum a pregătit; nu fuge nici de feedbackul imediat. N-ar avea de ce; e un bucătar cu 4 cărți publicate, pline cu combinații de gusturi și arome care îi aparțin. Printre ele se numără și volumul "Bucătăria anotimpurilor". Pentru că Jakob a învățat de mic, de la mama lui și de la tatăl lui, să gătească numai cu ingrediente de sezon, proaspete, gustoase și pe cât posibil să fie cât mai naturale.
    Această pagină este a Bucătarului Jakob Hausmann, elvețian care gătește în România. Jacob Hausmann de pe IDMB este un producător, scenarist și actor german.