Biografie

Jane Sibbett s-a nascut pe data de 28 noiembrie 1962, in Berkeley California, fiind cea mai tanara dintre cei 5 copii ai familiei.La sfarsitul anilor '70, Jane devine DJ si manager de statie la radioul K-RAT din Sacramento. Desi a fost o fire timida, ea s-a inscris la UCLA , la disciplina teatru , reusind sa intre sub aripa protectoare a celebrei Jennifer Penny Rountree.

Visand de mica sa devina scriitoare, Sibbett a produs mai multe piese de teatru, puse in scena in fata publicului larg din Los Angeles. Printre rolurile sale notabile in televiziune se numaraHeddydin serialulHerman's HeadsiCarol Willick, fosta sotie a lui Ross Gellar din aclamatul serialFriends. De asemenea, a jucat inThe Nanny, in rolul luiMorgan Faulkner.

Intre anii 1986-87 o interpreteaza pe Jane Wilson in Santa Barbara, pentru care primeste o nominalizare la Best Newcomer Award.

Sibbett s-a casatorit cu Karl Fink in ianuarie 1992 si au impreuna 3 copii. Locuiesc in Hawaii, iar Jane este in posesia studiourilor Wild Aloha.