Comentarii Comentează
 • blacksea_rider
  pe 03 Martie 2020 13:38
  În 2008,Amy Yasbeck (văduva lui Ritter) a intentat proces împotriva medicilor implicați în tratamentul lui Ritter și a Centrul medical Providence St. Joseph din Burbank, spitalul unde a fost tratat înainte de moartea sa,cerand despagubiri de milioane de dolari. În acelasi an, la Curtea Superioară din Los Angeles, juriul a concluzionat că medicii care l-au tratat pe Ritter în ziua în care a murit nu erau neglijenți și nu erau responsabili pentru moartea sa.
 • Iulidesprefilme
  pe 12 Septembrie 2015 06:35
  Bun actor...din pacate, plecat prea devreme din aceasta lume...
 • alex_il_fenomeno
  pe 04 Ianuarie 2012 21:33
  l-am vazut in cateva filme , insa cel mai mult mi-a placut in "Stephen King's It" , unde a reusit sa joace atat de natural . pacat ca nu mai este printre noi ...
 • xerses
  pe 16 Mai 2011 08:46
  Si mie mi-a placut extrem de mult in serialul 8 reguli simple.Dupa ce a murit in serial, nu a mai avut farmec sa te uiti la film.
 • Vegetarian
  pe 24 Noiembrie 2010 05:27
  . . . John Ritter a murit la 55 de ani datorita unei leziuni la aorta , in urma careia inima s-a oprit . El a fost rapid dus la spitalul in Burbank , care se afla chiar vis-a-vis de studioul unde lucra la filmarea unui serial . Ritter a murit la scurt timp dupa ora 10 in seara zilei de joi 11 septembrie . A fost un om vesel si bascalios toata viata .

  . . . Yasbeck la acuzat pe doctorul Lee, care la tratat Ritter în ziua morții sale, ca nu a diagnosticat starea lui , ca un atac de cord . La acuzat si pe dr Lotysch , care a facut o scanare completă a corpului lui Ritter cu doi ani mai devreme , pt faptul ca nu a detectat din acel moment o extindere a aortei Ritter . Procesul a început pe 11 februarie 2008, în Los Angeles County la Curtea Superioară de justitie . Pe 14 martie 2008., juriul a concluzionat că medicii care lau trata pe Ritter nu au fost neglijenți și prin urmare nu sunt responsabili pentru moartea lui . Familia lui Ritter a primit mai mult de 14 mil . dolari in imobile , inclusiv 9.4 milioane dolari din partea spitalului din Burbank - Providence St Joseph medical Center , unde a murit .

  A fost din zodia Fecioara spre Balanta . In zodiacul kinezesc ar fi Cocos spre Caine . dupa similitudinea cu zodiacul european , nu dupa anul nasteri etc .