Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 19 Februarie 2018 10:50
  Talentata, dar este mai putin distribuita in roluri importante in ultima vreme.
 • Iulidesprefilme
  pe 05 August 2017 12:16
  Mi-a plăcut chiar de la primele roluri...din filmul Cariera mea strălucitoare...
 • stricted
  pe 18 Martie 2016 11:35
  Poate nu este cea mai cunoscuta actrita dar este cu siguranta una dintre cele mai talentate, interpretand roluri variate si extrem de complexe.
 • alex_il_fenomeno
  pe 23 August 2012 11:41
  o actrita nemaipomenita , pe care am avut placerea sa o urmaresc in multe filme , ultimul fiind "Naked Lunch" . in majoritatea cazurilor a avut prestatii nemaipomenite , incat ma intreb unde ii sunt premiile ...
 • pssst
  pe 22 Aprilie 2004 15:42
  din pacate nu am vazut-o decit in doua filme: Absolute Pwer si the man who sued God.

  imi pare rau pentru asta, dar in acelasi timp iata ca in doua filme arata ca poate juca la fel de lejer roluri diametral opuse, roluri care definesc un actor. sunt diametral opuse sentimentele, trairile, actiunile, felul in care zimbesc, felul in care vorbesc cele doua personaje.

  incredibila sansa si referitor la partenerii din cele doua filme, dar asta nu demonstreaza decit ca in aceste doua cazuri castingul este facut de profesionisti.

  nu este o femeie frumoasa. deci uitati modelul Bellucci, Jolie, Zeta, Theron sau Taylor. nu, este o femeie care trebuie sa munceasca mai mult din cauza asta si asta o face cu asa usurinta, incit zau ca actoria pare ca un fel de sport de placere de week-end, extrem de usor.

  si pentru asta, tot respectul!