Biografie

Kate del Castillo, o actrita mexicana foarte cunoscuta, s-a nascut in Mexico City, Distrito Federal, la data de 23 octombrie 1972. Kate, o actrita talentata, fiind fiica legendarului actor al cinematografiei mexicane Eric del Castillo. In 1980 a debutat in lumea televiziuni cu rolul Barbara in "Ultimo scape, el". A devinit o actrita cunoscuta in 1991 cu rolul Letitia din serialul tv "Muchachitas", un serial foarte popular in America Latina. Are roluri in mai multe seriale tv si anume: "Magica Juventud", "Amor qui mata", "Imperio, de cristal", " Albastru", ca apoi in 1998 joaca rolul Veronica in telenovela "Mentira, La" , alaturi de Guy Ecker. In 2000 joaca in "Ramona', ca apoi in 2002 sa joace in 10 episoade din serialul "American family" in rolul Ofeliei. In anul 2003 pe 3 februarie se casatoreste cu jucatorul de fotbal Luis Garcia, ca apoi sa divorteze in 2004.

In 2003 joaca alaturi de Juan Soler in "Bajo la misma piel". In anii 2002 si 2003, Kate incepe un turneu international alaturi de actorul argentinian Saul Lisazo, alaturi de care a in "Cartas de amor". In 2005 joaca "American Visa", unde interpreteaza o prostituata din Bolivia pe nume Blanca, rol ce i-a adus premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film Huelva latino-american. In 2006 interpreteaza rolul Zena in "Bad Boys", ca apoi tot in acelasi an 2006 sa joace in thrillerul "Bordertown" alaturi de Antonio Banderas si Jennifer Lopez.

Pe parcursul carierei ei, Kate a participat la numeroase programe speciale de televiziune, la diverse campanii de publicitate atat in Mexic cat si in Statele Unite, a aparut intr-un videoclip al lui Ricky Martin, este un fan al sporturilor extreme, la filmari isi face propriile cascadorii, este iubita de toti apropiati ei. In prezent este casatorita cu Aaron Diaz.