Biografie

Katie Cassidy, nascuta Katherine Evelyn Cassidy si poreclita Bug, in 25 noiembrie 1986, in Los Angeles, California. Tatal ei, David Cassidy, a fost un pop star al anilor 1970. Mama ei, Sherry Williams, a fost un celebru fashion model al acelorasi ani. Sherry si-a lasat cariera pentru a avea grija de cele trei fete: Jenna, Jaime si Katie cea mai mica dintre surori. In familia ei au mai existat nume ale cinematografiei mai mult sau mai putin cunoscute, dar stele in toata puterea cuvantului, la un moment, dat pe firmamentul hollywoodian: unchii Shaun Cassidy si Ryan Cassidy, bunicii Jack Cassidy, Evelyn Ward sau celebra actrita Shirley Jones...

De mic copil Katie a practicat gimnastica, a studiat pianul, chitara si a cantat, apoi a luat lectii de dansuri si de arta dramatica, la insistentele mamei sale, a studiat la Calabasas High School si in 2005 prioritatea ei era cariera teatrala si cea de model. Devine din 2003 pana in prezent o cunoscuta actrita de tv interpretand roluri de mai mica sau mai mare anvergura in seriale cu succes: Zoe din serialul 7th Heaven/2005, Gabrielle din Sex, Love & Secrets/2005, Dee Dee din The Lost/2005, Ruby din Supernatural/2007-2008 sau Ella Flynn din Melrose Place/2009 etc.

De un real talent, cu o frumusete angelica si un sarm deosebit, actrita are toate atuurile de a deveni in curand un star cunoscut si apreciat de spectatori si critici de arta, atata timp cat scenariile incredintate ii vor fi pe masura talentului ei mostenit si cultivat cu atata rigurozitate.