Netflix
×
Utilizator
×
Biografie

Kate Noelle Holmes, fiica cuplului format din Martin Joseph Holmes, jurist/avocat specializat in divorturi si Kathleen (Kathy) A. Stothers, casnica dar preocupata de activitati social/filantropice, parintii a inca trei fete Tamera, Holly Ann si Nancy Kay si a unui baiat Martin Joseph, Jr, actrita s-a nascut prematur la numai 7 luni in 1978 in Toledo/Ohio.

De mica urmeaza cursurile unei scoli de modele, invata la Notre Dame Academy si scoala de fete "Roman Catholic" din Toledo, Ohio si la 16 ani participa deja la un concurs de frumusete in scoala, indemnata de profesorul ei. Ea intra apoi in competitia The International Modeling and Talent Association unde canta, danseaza si recita un monolog din To Kill a Mockingbird. Este apreciata dar isi doreste mai mult decat o cariera de model si participa la o auditie/ casting pentru film... in Los Angeles si obtine primul rolisor in filmul regizat de Ang Lee The Ice Storm. Incepe astfel o cariera actoriceasca demna de invidiat.

Dupa cateva relatii de dragoste cu parteneri de film, Joshua Jackson ("Dawson's Creek"/1998), Chris Klein, starul din American Pie, in 2006 ia hotararea decisiva si se casatoreste cu celebrul actor Tom Cruise, aflat la a treia casatorie, devine mama impreuna cu acesta, a lui Suri Cruise, nascuta in 18 aprilie 2006 si mama vitrega a celor doi copii adoptati de sotul ei cu cea de-a doua sotie, Nicole Kidman.