Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 26 Aprilie 2017 17:49
  Ca s-a stins atat de repede , autorul unor capodopere , care a reusit cel putin sa se tina departe de filmul comercial.
 • Iulidesprefilme
  pe 25 August 2012 13:08
  De văzut: Amator, Decalog, Trei culori: Albastru, Trei culori: Alb, Trei culori: Roşu
 • cosmin742000
  pe 14 Decembrie 2011 01:38
  Un super regizor european care din pacate a trait prea putin .Oricum daca mai traia si in zilele noastre Hollywoodul ar fi pus mari presiuni pe el , sa i se alature si , daca ar fi cedat am fi asistat la alt fenomen de tipul Luc Besson , care de cand a facut pact cu diavolul ( a se citi comert sau Holywood) nu mai face o para chioara.
 • mitologicul
  pe 16 Aprilie 2010 13:02
  http://subiectiva.blogspot.com
  Krzysztof Kieslowski, este un "monstru" al filmului. Creatiile sale sunt puncte cardinale in cinematografia mondiala. Nerecunoscut la adevarata sa valoare de critica occidentala; persecutat in propria tara, de catre comunisti (a trebuit sa lucreze pe taxi); cu o aversiune sanguina pentru filmul comercial, a modelat cu maiestrie cateva capodopere: Dekalog; La Double vie de Véronique; Trois Couleurs: Bleu; Blanc; Rouge Beneficiind de concursul unor actori ca:
  Juliette Binoche; Julie Delpy; Irène Jacob sau Jean-Louis Trintignant, Kieslowski "picteaza" pelicula cu geniul sau, punandu-ne la incercare simturile si sufletul. Pentru el dragostea si impacarea cu sine, se nasc dintr-o tragedie...