Biografie
Este unul dintre cei mai apreciati actori de televiziune din Mexic.

In 2004 a fost foarte ocupat, jucand in pelicula “The Nomad,” un film istoric a carui actiune se desfasoara in Kazahstan, in secolul 18. A terminat filmarile la sfarsitul toamnei lui 2004 in Kazahstan, cu regizorul Ivan Passer, lucrand dupa un scenariu de Rustam Ibragimbekov. Producator executiv a fost Milos Forman. Filmul spune povestea lui Mansur, interpretat de Becker, al carui destin este sa uneasca cele trei triburi inamice din tara. In film mai apar Jay Hernandez si Jason Scott Lee.

In 2003, Kuno a jucat in doua filme. Primul a fost "Imagining Argentina", al scenaristului si regizorului premiat cu Oscar Christopher Hampton, in care mai joaca Antonio Banderas si Emma Thompson. A urmat comedia romantica “Isla Bella,” alaturi de Esai Morales si Charlotte Anaya. Inca nu a fost stabilita data lansarii acestui film.
Becker si-a facut debutul pe marele ecran in pelicula produsa de Fox Searchlight Pictures,“Lucia, Lucia” (“La Hija de Canibal”) alaturi de Cecilia Roth, care a avut premiera in unele orase in vara lui 2003. Filmul a continuat sa sustina noul val de vedete mexicane si a fost proiectul apreciatului scenarist si regizor Antonio Sano (“Sexo, Pudor y Lágrimas”).
Kuno este cunoscut pentru rolul fiului bogat din serialul de televiziune “Soñadoras,” un rol ce l-a facut sa devina un idol al adolescentelor din SUA si America Latina.

Becker a castigat prestigiosul premiu mexican Heraldo, ca si premiul Califas de Oro, oferit celor mai buni tineri actori din Mexic. A fost numit de doua ori "Cel mai bun tanar actor" de catre revista Eres (Teen People al Americii Latine) si a aparut pe copertele multor reviste.
Nascut si crescut in Mexico City, Becker a studiat vioara la Mozarteum, din Salzburg, Austria de la sase ani, devenind un violonist de exceptie. La 17 ani s-a hotarat sa isi schimbe cariera si sa devina actor. A absolvit prestigiosul Centru pentru Educatie Artistica al Televisa.