Biografie

Lawrence J. "Larry" Miller s-a nascut pe data de 15 Octombrie 1953. Miller s-a nascut in Valley Stream, New York si a invatat la colegiul Amherst. Miller este evreu. El este cel mai bun prieten al cunoscutului actor Jerry Seinfeld. Larry este cunoscut pentru aparitiile sale in serialul Seinfeld, precum si in unele documentare ale lui Christopher Guest.

A aparut de asemenea in anul 1992 in comedia britanica Carry on Columbus. Cel mai cunoscut rol al sau este cel in care il interpreteaza pe Dean Richmond, in filmele Nutty Professor si Nutty Professor II: The Klumps, alaturi de Eddie Murphy. In anul 2001 joaca rolul Directorului Jindraike in filmul produs de studiorile Disney, Max Keeble's Big Move.

In anul 2008 joaca rolul lui Edwin Poole, in serialul transmis de ABC, Boston Legal, insa in numai 3 episoade. El a mai jucat in filme cunoscute cum ar fi Pretty Woman, Pros & Cons, 10 Things I Hate About You, A Guy Thing sau The Princess Diaries 2. Larry este casatorit cu producatorul TV Eileen Conn.

In anul 2006 a scris Spoiled Rotten America, o serie de 17 eseuri comice, despre viata din America In Ziua De Azi.