Biografie

Laura Dianne Vondervoort s-a născut pe 22 septembrie 1984 la Toronto, Ontario, Canada și este o actriță profesionistă. A practicat mai multe sporturi în timpul școlii printre care și karate la care a obținut centura neagră din partea Northern Karate Schools în jurul vârstei de 16 ani. În copilărie îi plăcea să facă mici reprezentații pentru familie. Filmul care a inspirat-o să devină actriță a fost "My Girl", un film primit la o vârstă fragedă de la mătușa ei.

Laura și-a început cariera în actorie la vârsta de 13 ani, primele lecții de actorie urmându-le chiar în Toronto. Specializările ei sunt în psihologie și engleză, obținute la Universitatea York. După mai multe apariții mici în reclame și proiecte Disney, actrița a obținut primul ei rol important la vârsta de 19 ani, interpretând-o pe Sadie Harrison în "Instant Star" pe canalul CTV timp de patru sezoane.

A apărut în lungmetrajul "Into the Blue 2: The Reef", alături de Chris Carmack și Marsha Thomson, o continuare a filmului "Into the Blue".